LAJMI I FUNDIT:

Siguria në udhëtim, PrishtinaTicket është anëtare e Swiss Travel Security

Siguria në udhëtim, PrishtinaTicket është anëtare e Swiss Travel Security

Kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket po vazhdon me ofrimin e biletave të udhëtimit drejt destinacioneve më tërheqëse evropiane gjatë gjithë verës.

Kompania përveq shitjet së biletave të udhëtimit, ofrimit falas të check-in dhe bagazhit, është kujdesur edhe për sigurinë e klientëve të saj.

Kjo pasi Prishtina Ticket është pjesë e STS (Swiss Travel Security) që ua mundëton udhëtarëve një udhëtim edhe më të sigurt.

Çka është STS- Swiss Travel Security?

STS Swiss Travel Security është kompani që ofron shërbime të sigurisë dhe mbrojtjes për udhëtarët. Këto shërbime mund të përfshijnë; vlerësim të detajuar të rreziqeve dhe auditim të praktikave aktuale të sigurisë së aviokompanisë. Kjo përfshin analizën e procedurave të sigurisë, trajnimeve të stafit, dhe protokolleve emergjente. STS harton politika dhe procedura të reja ose përmirëson ato ekzistuese për të siguruar që aviokompania ndjek praktikat më të mira në industrinë e sigurisë.

Poashtu, në kuadër të shërbimeve të STS Swiss Travel Security, përfshihet edhe kompensimi financiar për klientët në raste të caktuara emergjente ose incidente që ndikojnë në udhëtimet e tyre. Këto skema kompensimi zakonisht janë pjesë e politikave të sigurimit të udhëtimit ose marrëveshjeve të veçanta të bëra me aviokompanitë. 

Elementet që përfshihen në kompensimin financiar janë:

Anulime dhe vonesë të fluturimeve: Kompensimi për pasagjerët që përballen me anulime të fluturimeve ose vonesa të gjata. Shuma e kompensimit mund të variojë në bazë të kohëzgjatjes së vonesës dhe rregullave të aviokompanisë.

Humbja e bagazheve: Kompensimi për bagazhet e humbura ose të dëmtuara. Vlera e kompensimit zakonisht varet nga përmbajtja dhe vlera e deklaruar e bagazheve.

Shpenzime të papritura: Rimbursimi për shpenzimet e bëra nga udhëtarët për shkak të anulimeve të fluturimeve, siç janë akomodimi në hotele, ushqimi, dhe transporti.

Emergjencat mjekësore: Në raste të emergjencave mjekësore gjatë udhëtimit, përfshihet mbulimi për shpenzimet mjekësore ose evakuimin mjekësor.

Sigurimi i jetës dhe shëndetit: Kompensimi për pasagjerët ose familjet e tyre në rastet e dëmtimeve serioze ose humbjes së jetës gjatë udhëtimit.

Për detajet specifike për kompensimin financiar dhe kushtet e tij, ju do të njoftoheni në momentin që  kontaktoni me PrishtinaTicket ose nëse rezervoni biletën tuaj.

Kujtojmë se PrishtinaTicket, ofron bileta udhëtimi për qytete si: Basel, Stuttgart, München, Düsseldorf, Hannover, Hamburg, Münster Osnabrück, Nürnberg, Berlin Brandenburg, Ljubljana, Memmingen, Halmstad, Luxemburg dhe Växjö. 

Biletat janë tashmë në shitje dhe mund të rezervohen në www.prishtinaticket.net 

Rezervimet e hershme janë të këshillueshme, pasi kërkesa pritet të jetë e lartë për këto destinacione popullore gjatë sezonit të verës.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket – Rezervo Biletën. 

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00. 

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Prishtina Ticket, është këtu për t’ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar. 

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.