A keni kërkuar gjithmonë një pajisje pastrimi që përveç që pastron shpejtë dhe lehtë, është edhe e shëndetshme! Revolucioni i fundit në fushën e pastrimit është teknologjia Nano, që eliminon deri në 99.9% të baktereve, pluhurave dhe papastërtive të ndryshme.

Ju pastroni ndoshta çdo ditë, mirëpo a mendoni që dyshemetë tuaja janë të pastra? Çka rreth mikrobeve dhe papastërtive që nuk shihen me sy? A pastron shtupa apo fshesa që ju keni në shtëpi edhe ato? Përgjigjja është JO!

Shtupa me e re në treg, e cila pastron deri në 99.9% të papastërtive, duke depërtuar thellë në të gjitha llojet e dyshemeve është shtupa Rovus Nano me avull që tani ka arritur edhe në Kosovë.

Teknologjia Nano  e inkorporuar në shtupën me avull Rovus Nano, fuqishëm dhe në mënyrë efikase e bënë jetën tuaj më të lehtë, duke pastruar edhe papastërtitë të cilat nuk i vëreni me sy. Telefononi falas në numrin pa pagesë 0800 100 90 ose klikoni KËTU për më shumë detaje.

Çka është teknologjia NANO?

Teknologjia Rovus Nano krijon avull të vazhdueshëm, me presion të lartë. Temperatura e lartë dhe presioni rezultojnë në shpërbërjen e molekulave të ujit, duke krijuar avull të thatë që janë grimcat nano dhe jonet negative.

Jonet negative, të njohura edhe si vitamina në ajër, largojnë në mënyrë efektive mikrobet joaktive dhe alergjenët nga shtëpia juaj në mënyrë 100% të sigurt, të shëndetshme dhe eko-miqësore. Kombinuar me fuqinëShtupa me e re në treg, e cila pastron deri në 99.9% të papastërtive, duke depërtuar thellë në të gjitha llojet e dyshemeve është shtupa Rovus Nano me avull që tani ka arritur edhe në Kosovë.

Teknologjia Nano  e inkorporuar në shtupën me avull Rovus Nano, fuqishëm dhe në mënyrë efikase e bënë jetën tuaj më të lehtë, duke pastruar edhe papastërtitë të cilat nuk i vereni me sy. Telefononi falas në numrin pa pagesë 0800 100 90 ose klikoni KËTU për më shumë detaje.

Çka është teknologjia NANO?

Teknologjia Rovus Nano krijon avull të vazhdueshëm, me presion të lartë. Temperatura e lartë dhe presioni rezultojnë në shpërbërjen e molekulave të ujit, duke krijuar avull të thatë që janë grimcat nano dhe jonet negative.

Jonet negative, të njohura edhe si vitamina në ajër, largojnë në mënyrë efektive mikrobet joaktive dhe alergjenët nga shtëpia juaj në mënyrë 100% të sigurt, të shëndetshme dhe eko-miqësore. Kombinuar me fuqinë sterilizuese të avullit dhe thithjen përmes mikrofibrave sigurojnë efikasitet maksimal sa herë që pastroni!

99.9% më higjienike

A keni fëmijë apo kafshë shtëpiake në shtëpi?

Nuk keni pse shqetësoheni! Shtupa me avull Rovus Nano vret deri në 99,9% mikrobet dhe bakteret vetëm me fuqinë e avullit! Pa përdorur kemikate artificiale të dëmshme për fëmijët apo kafshët tuaja shtëpiake. Fuqia e saj prej 1100W nxehet në sekonda dhe avulli i thatë depërton në dysheme të ndryshme dhe madje edhe tepih, duke e lënë shtëpinë tuaj plotësisht të dezinfektuar.

Një shtupë e vetme,  për çdo lloj sipërfaqe

Shtupa Rovus Nano funksionon në të gjitha llojet e dyshemeve, nga dyshemetë e forta si pllakat apo laminati deri tek sipërfaqet e buta si qilimat, tepihët etj. Për shkak se avulli thahet super shpejt, nuk do ta lë të lagur dyshemenë tuaj,as nuk do ta dëmtoj atë. Nëse dëshironi një pastrues dyshemeje efikas, të shpejtë dhe eko-miqësor me mjedisin, Rovus Nano është zgjidhja për ju.

Shihni produktin KËTU ose telefononi në numrin pa pagesë 0800 100 90 për porosi.

Artikull i sponsoruar