Ashtu si ngasja me biçikletë ose parkimi paralel, të mësosh se si të aplikosh qerpikë të rremë nuk është një aftësi që vjen lehtësisht. Por, kushdo që e ka zotëruar atë do t’ju tregojë se ia vlen praktika.

Qerpikët e rremë mund të bëjë që sytë tuaj të duken më të mëdhenj dhe më dramatikë pa rrëmujë.

Si të vendosni qerpikët e rremë

Zgjidhni setin e duhur të qerpikëve për formën e syve tuaj.

Ndërsa shumica e qerpikëve të rremë do të përshtaten për të gjitha llojet e syve, duke e ditur formën tuaj mund t’ju ndihmojnë të vendosni qerpikët, ashtu si duhet. Ekzistojnë gjashtë forma kryesore: monolike, të prishura, të rrënuara(me volum poshtë), me kapuç, rrumbullakët dhe forma e bajames, siç tregon kjo video nga Smashbox.

Pra, duke shikuar këtë video gjeni formën e duhur për ju dhe vazhdoni të përdorni atë lloj qerpikësh./Telegrafi/