Të siguroheni që banja juaj të ketë erë të këndshme dhe të pastër është një përparësi kryesore për shumë njerëz.

Kush dëshiron të ketë mysafirë nëse banja juaj nuk ka erë sa më të freskët të jetë e mundur?

Ekspertja e shtëpisë Carolina McCauley postoi një video të mbushur me disa këshilla për pastrimin e banjës që do të bëjnë një ndryshim të madh.

Këshilla e parë nga Carolina është të shtoni dezinfektues në mbajtësen e furçës suaj të tualetit. Ajo thotë: “Pastron dhe parandalon aromat!”. Mbajtësit e furçave të tualetit janë të njohur si qendra për mikrobet.

Shtimi i dezinfektantit direkt në mbajtësen e furçës së tualetit do të ndryshojë padyshim mënyrën se si do të nuhasë banja juaj. Këshilla e saj e dytë është që të zëvendësoni rregullisht tapetin tuaj të banjës për të ndaluar aromën e mykut të pushtojë.

Meqenëse banjat janë përgjithësisht hapësira të vogla, është e lehtë që një tapet i lagësht të krijojë një erë të keqe të keqe. Nga këndvështrimi i Carolina-s, vendosja e rregullt e tapeteve të thata të banjës do të çojë në një banjë me erë më të pastër.

Këshilla tjetër për pastrimin e Carolina-s është të përzieni ujin me alkool dhe vajra esencialë në banjën tuaj. “[Përdoret] për një freskues aromatik ajri”, shpjegon ajo në një flluskë teksti në ekran.

@carolina.mccauley

🌸 How to make your bathroom smell amazing 🤩 #cleaninghacks #cleaningtips #homehacks #homehackswithcarolina

♬ Ms. Saxon – Augie Bello

Freskuesi i saj DIY i ajrit është mjaft i thjeshtë për t’u krijuar në shtëpi me tre përbërës bazë.

Më në fund, Carolina u thotë shikuesve të saj që të mbajnë dyert e banjës të hapura për të mbajtur rrjedhjen e vazhdueshme të ajrit.  /Telegrafi/