LAJMI I FUNDIT:

Si të “fshihni” kovat e mbeturinave në mënyrë që hapësira të duket moderne

Si të “fshihni” kovat e mbeturinave në mënyrë që hapësira të duket moderne

Zgjidhje si shpëtim për një kuzhinë të dekoruar bukur

Ne gjithashtu duhet të merremi me aspektet më pak magjepsëse – të tilla si çfarë të bëjmë me kovat e mbeturinave në kuzhinat tona.

Fshehja e kovës së mbeturinave jo vetëm që ndihmon që kuzhina të duket më e mirë, por gjithashtu ndihmon në kufizimin e dëmtuesve dhe eliminimin e aromave të këqija, duke e bërë shpesh atë një element kryesor dekorimi.

Këtu janë pesë mënyra se si mund ta fshihni kovën e mbeturinave në kuzhinë pa kompromentuar prakticitetin.

Një dollap mbeturinash që nxirret nga poshtë banakut

Kthejeni dollapin tuaj të poshtëm të kuzhinës në një vend fshehjeje për mbeturinat tuaja me kompletin e rregullueshëm të derës! – transmeton Telegrafi.

Një kovë plehrash që hapet

Kovat e mbeturinave që hapen duke i tërhequr me anim ndryshojnë lojën dhe ky dollap i pavarur mund të shërbejë edhe si banak shtesë në kuzhinën tuaj. Zakonisht të punuara prej druri, këto struktura të pavarura mund të vendosen përballë një muri në mënyrë që të mos pengojnë.

Përdor diçka tjetër si kovë plehrash

Gjëja më e rëndësishme për t’u vënë në dukje këtu është se ju përdorni qese plehrash nëse diçka nuk është menduar të jetë kosh plehrash. Por kavanoza, enë metalike, qeramika… mund të zëvendësojnë lehtësisht kovat klasike dhe të duken si pjesë e dekorimit.

Fshehja e kovës së plehrave: Druri është në modë

Kur bëhet fjalë për pjesët moderne, dizajnerët e brendshëm theksojnë se druri është një nga tendencat kryesore, veçanërisht kur kombinohet me forma të parregullta ose rreptësishtë gjeometrike.

Vendosini ato brenda shportave të thurura

Kjo është një mënyrë e thjeshtë për t’i kamufluar ato shpejt. Shportat përshtaten shumë lehtë në çdo hapësirë dhe mjafton të vendosni ndonjë kosh klasik plastik brenda tyre – është i bukur, është i dobishëm.

/Telegrafi/