LAJMI I FUNDIT:

Si ta kuptoni nëse parfumi juaj është kopje

Si ta kuptoni nëse parfumi juaj është kopje

Shumica e konsumatorëve nuk janë të vetëdijshëm se falsifikimet e prodhuara mirë gjenden edhe në raftet e parfumerive të mëdha.

Pasi të keni blerë parfum fals, përveçse të ndiheni keq, ai mund të jetë edhe i dëmshëm për shëndetin tuaj.

Ekzistojnë disa shenja që të dalloni edhe falsifikimet më të mira:

Kontrolloni kapakun

Parfumet origjinale zakonisht kanë kapakun mjaft të trashë dhe të përkulur në mënyrë të përsosur, në mënyrë që të mund të ngjitet fort në kuti. Nëse kapaku nuk është vendosur mirë, është shenjë e një parfumi të falsifikuar.

Paketimi

Nëse paketimi i kutisë së parfumit është i mbyllur në një mënyrë jo tërheqëse (qepja është e pabarabartë ose ka ngjitës të tepërt), atëherë parfumi nuk është origjinal. Kutia e vërtetë është prej kartoni me cilësi të lartë dhe është krijuar për të mbrojtur shishen nga dëmtimet. Kjo është arsyeja pse brenda kutisë ka një konstruksion të veçantë që mban shishen e parfumit në vend. Kartoni duhet të jetë i bardhë, jo ngjyrë hiri.

Nëse acaroheni kur parfumi avullon shpejt, ekziston një truk i thjeshtë që e zgjidh këtë problem
Lexo po ashtu Nëse acaroheni kur parfumi avullon shpejt, ekziston një truk i thjeshtë që e zgjidh këtë problem

Etiketat dhe mbishkrimet

Shikoni rrethin e artë. Shigjeta që tregon djathtas duhet të jetë gjithmonë më e errët se shigjeta që tregon majtas. Kur blini parfum, mos hezitoni të kontrolloni faqen e internetit të prodhuesit për të parë nëse informacioni i publikuar përputhet me atë në paketim.  Edhe mospërputhja më e vogël është shenjë e falsifikimit.

Dizajni

Mos harroni të inspektoni me kujdes shishen e parfumit përpara se ta blini, sepse ka falsifikime që janë shumë të ngjashme në pamje dhe erë me disa parfume të stilistëve të lartë.

Rrëfimi për fshatin e vogël në Egjipt, aty ku bëhet më shumë se gjysma e prodhimit botëror të lules që gjendet në shumë parfume
Lexo po ashtu Rrëfimi për fshatin e vogël në Egjipt, aty ku bëhet më shumë se gjysma e prodhimit botëror të lules që gjendet në shumë parfume

Ngjyra

Markat e njohura nuk përdorin shumë ngjyra në produktet e tyre, kjo është arsyeja pse ngjyra e një parfumi autentik është zakonisht e zbehtë. Ngjyra e habitshme “kimike” e lëngut është një shenjë e një parfumi fals.

Mbulesa

Mbulesa duhet të jetë krejtësisht simetrike, përveç nëse, sigurisht, është projektuar ndryshe në krijimin origjinal.

Çfarë thotë parfumi i preferuar për ty
Lexo po ashtu Çfarë thotë parfumi i preferuar për ty

Numri serik

Numri serik duhet të shënohet në fund të shishes (jo i ngjitur) dhe numri në shishe duhet të përputhet me numrin në fund të kutisë.

Shishja

Parfumi origjinal do të ketë një shishe cilësore me një sipërfaqe të lëmuar. Shishja e parfumit të rremë është pak e ashpër dhe e parregullt, transmeton BrightSide.

Në trend Stil

Më shumë
Të gjithë frikësohen ta provojnë, ndërkaq ata me përvojë e dinë që pa këtë pozë nuk ka seks!

Të gjithë frikësohen ta provojnë, ndërkaq ata me përvojë e dinë që pa këtë pozë nuk ka seks!

Intimitet dhe Pasion
Njerëzit u shokuan kur e kuptuan se për çfarë përdoret tapa në shishen e vajit

Njerëzit u shokuan kur e kuptuan se për çfarë përdoret tapa në shishen e vajit

A e dini se...
Kur do ta shihni se për çfarë shërben vrima shtesë në atlete, do ta përdorni vazhdimisht

Kur do ta shihni se për çfarë shërben vrima shtesë në atlete, do ta përdorni vazhdimisht

Stil
Shikojeni mirë shuplakën tuaj: Nëse keni të shkruar këtë, tek ju fshihet sekreti!

Shikojeni mirë shuplakën tuaj: Nëse keni të shkruar këtë, tek ju fshihet sekreti!

Lifestyle
Skena në ishullin grek tmerroi internetin: “Imagjinoni njerëzit që jetojnë vërtet atje”

Skena në ishullin grek tmerroi internetin: “Imagjinoni njerëzit që jetojnë vërtet atje”

Stil
Vendoseni këtë pranë dyerve dhe të gjitha dritareve: Çimkat nuk do t’i afrohen shtëpisë suaj!

Vendoseni këtë pranë dyerve dhe të gjitha dritareve: Çimkat nuk do t’i afrohen shtëpisë suaj!

Kalo në kategori