Të gjithë e kemi dëgjuar thënien “mos gjyko librin nga kopertina” – kjo shtëpi e spjegon më së miri definicionin e saj.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, nëse kaloni përreth këtij objekti do të mendoni se është thjesht një shtëpi njëkatëshe me tulla të kuqe – por brenda ekziston në të vërtetë një “dhomë kontrolli anije kozmike”, dhe një “vilë deti”.

The control room

The dining room control room

Shtëpia gjendet në Pittsburg, Pennsylvannia të SHBA-së, dhe aktualisht është në shitje për 159 mijë dollarë.

The beach bedroom

Ky objekt është i duhuri për argëtim si dhe aventura të tjera të pafundme.

The talking alien

Argëtimi fillon menjëherë pasi shkelni brenda, pasi dhoma është e dizajnuar me një tematikë të shekullit të 13-të.

Reklama

E pajisur me një tavan dramatik, ajo ka dysheme prej druri dhe oxhakun me tulla. /Telegrafi/

Reklama

The castle-themed living area

The space mural

The pool outside