LAJMI I FUNDIT:

Shtëpia me kate në parcelë të ngushtë (Plani detaj)

Shtëpia me kate në parcelë të ngushtë (Plani detaj)

Po ju paraqesim planin detaj të shtëpisë e cila është e përshtatshme për ndërtim në parcela të ngushta

Kjo shtëpi me kate posedon edhe garazhin për një veturë dhe është ideale për familje katëranëtarëshe.


Është e ndërtuar në mënyrë tradicionale, nga tullat. Posedon katër dhoma dhe dy banja, transmeton Telegrafi.

▪  Në përdhese janë të vendosura dhoma e madhe e ditës, e cila është e lidhur me trapezarinë dhe kuzhinën, dhe tualeti.

▪  Nga garazhi kalohet në hapësirën e cila është e paraparë për kaldajë.

▪  Midis tualetit dhe dhomës së ditës gjenden shkallët, të cilat çojnë në mansardë.

▪  Në kat gjenden tri dhoma gjumi: dhoma kryesore e gjumit me tarracë të madhe dhe hapësirë, e cila është e dedikuar për gardërobë dhe dy dhoma më të vogla të gjumit.

▪  Midis dhomave është e vendosur banja kryesore.

TË DHËNAT THEMELORE:

Sipërfaqja e shtëpisë: 89,53 m²
Sipërfaqja e garazhit: 20,40 m²
Sipërfaqja e përgjithshme: 151,14 m²
Lartësia e shtëpisë: 7,35 m
Kubatura: 496,67 m³
Gjerësia minimale e parcelës: 13,50 m
Gjatësia minimale e parcelës: 24,20 m
Pjerrësia e kulmit: 40 gradë.

PËRDHESA

1. Paradhoma 4.27 m²
2. Korridori 6.05 m²
5. Tualeti 0,81 m²
6. Dhoma e ditës 25.07 m²
7. Kuzhina 8.00 m²

GJITHSEJ: 44,20 m²

3. Garazhi 20,40 m²
4. Lokali për kaldajë 5.20 m²

Nënkulmi

8. Korridori + shkallët 8,79 m²
9. Dhoma e gjumit 8,42 m²
10. Dhoma e gjumit 8,31 m²
11. Banja 6,33 m²
12. Gardëroba 2,96 m²
13. Dhoma kryesore e gjumit 10,52 m²

GJITHSEJ: 45,33 m²

14. Tarraca 20,21 m²

/Telegrafi/

Në trend Stil

Më shumë
Banorët e pallatit ku jetojnë njëzet mijë banorë nuk kanë nevojë të zbresin në tokë për javë të tëra

Banorët e pallatit ku jetojnë njëzet mijë banorë nuk kanë nevojë të zbresin në tokë për javë të tëra

Stil
Më e mirë se edhe pika G: Prekeni këtu dhe do ta çmendni nga kënaqësia!

Më e mirë se edhe pika G: Prekeni këtu dhe do ta çmendni nga kënaqësia!

Intimitet dhe Pasion
Kontakti me sy mund të ndryshojë jetën tuaj

Kontakti me sy mund të ndryshojë jetën tuaj

Këshilla Lifestyle
Shumica gabojnë: Ja pse duhet të lani shtrojat e krevatit vetëm në këtë temperaturë

Shumica gabojnë: Ja pse duhet të lani shtrojat e krevatit vetëm në këtë temperaturë

Bëje vet
Ky është qyteti më aromatik në Evropë. Kur të lexoni titullin, me siguri do të mendoni: “Epo, qytetet nuk mbajnë erë”

Ky është qyteti më aromatik në Evropë. Kur të lexoni titullin, me siguri do të mendoni: “Epo, qytetet nuk mbajnë erë”

Çfarë të vizitosh
Si të blini dhe vishni një kostum: Ekziston një rregull i madh kur bëhet fjalë për xhaketat me tre kopsa

Si të blini dhe vishni një kostum: Ekziston një rregull i madh kur bëhet fjalë për xhaketat me tre kopsa

Stil
Kalo në kategori