0Shares

Harroni blloqet e betonit, e ardhmja e ndërtimit janë tullat praktike të drunjta!

Mënyrat bashkëkohore të ndërtimit të shtëpive të montazhit shpesh na befasojnë, mirëpo tullat e drunjta janë magji e vërtetë, transmeton Telegrafi.

Pos që janë ekonomike dhe ekologjike, për ndërtimin e murit me to nuk ju nevojiten as gozhdët, as ngjitësi, por vetëm çekiçi.

Këto tulla palosen sikur katrorët e lodrave të fëmijëve, ndërkaq rezultati i fundit do t’ju ngazëllejë tërësisht! /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)