Edhe në muajin shkurt, Bau Market, lideri i shërbimit dhe cilësisë, vjen me një super kampanjë zbritjesh në artikuj të ndryshëm në të gjitha dyqanet.
Gjatë kësaj jave, deri me 10 Shkurt do të gjeni shumë produkte në zbritje, të cilat plotësojnë nevojat tuaja në mënyrë efikase. Gjeni gjithçka që ju duhet që të kompletoni shtëpinë ose vendin ku ju punoni, në sektorë të ndryshëm.

Bau Marakli, dekoroje shtëpinë tuaj me laminat gjerman me një super çmim prej 5.49€ dhe thithëse elektrike me fuqi 1000w dhe 1 vit garancion me çmim vetëm 23.90€. Mënjano mykun dhe lagështinë me Air Max për vetëm 7.49€ e më pas përdor Jupol Citro për mbrojtje efektive anti-myk, me çmim prej 12.99€ për 10 litra.

Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD, andaj ju ftojmë që të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes. Duke blerë me këtë kartelë ju bëheni pjesë e lojës shpërblyese për banesën e tretë që dhurohet nga Bau Market në Prishtinë.

Mos harroni zbritjet vlejnë deri me datë 10 Shkurt dhe vetëm në Bau Market.

Shfleto ofertën online për t’i parë produktet tjera të shumta në zbritje. /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar