LAJMI I FUNDIT:

Shkarko aplikacionin “Shoferi im” dhe porosite shoferin tënd

Shkarko aplikacionin “Shoferi im” dhe porosite shoferin tënd

Si një inovacion teknologjik në industrinë kosovare, “Shoferi im” ka sjell revolucion duke e digjitalizuar dhe lehtësuar tërësisht procesin e porositjes së taksisë.

Çfarë është aplikacioni “Shoferi im” dhe si funksionon?

Shoferi im është një aplikacion që shërben si urëlidhëse mes klientëve që porositin taksi dhe shoferëve.

Përmes këtij aplikacioni, tani qytetarët me vetëm 3 klikime mund ta porosisin një taksi dhe ta shohin në kohë reale vendndodhjen e shoferit të tyre!

Si funksionon ky aplikacion?

Fillimisht duhet ta shkarkoni aplikacionin “Shoferi im” në telefonin tuaj (App Store ose Google Play).

Pasi ta keni instaluar aplikacionin, ju tani mund ta rezervoni shoferin tuaj dhe ta konfirmoni rezervimin.

Më pastaj, aplikacioni jua gjen shoferin që është më afër jush dhe ju keni mundësi ta shihni vendndodhjen reale të taksisë.

E gjitha kjo bëhet thjesht e lehtë përmes 3 klikimeve.

Për më shumë informacione, kontaktoni “Shoferi im” në:

Facebook: Shoferi im
E-mail:
shoferiim@gmail.com
Nr. Tel: 0800 111 88 (pa pagesë) ose në Viber +383 49 131 416 dhe +383 45 131 413

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Shijo 3 ditë të mrekullueshme në Stamboll për vetëm 99 euro

Shijo 3 ditë të mrekullueshme në Stamboll për vetëm 99 euro

Kompania Turistike Shpejtimi
Më pak se 24 orë nga samiti më i madh madh i BNj në Kosovë “PowerToHR”

Më pak se 24 orë nga samiti më i madh madh i BNj në Kosovë “PowerToHR”

powertohr
Zgjidhe problemin e prishjeve për 3 euro në muaj me Hausmeister

Zgjidhe problemin e prishjeve për 3 euro në muaj me Hausmeister

Hausmeister
30% më shumë kilometra në Petrol Company nuk janë teori e thatë, por rezultate të prekshme dhe kjo me çmime më të lira në treg

30% më shumë kilometra në Petrol Company nuk janë teori e thatë, por rezultate të prekshme dhe kjo me çmime më të lira në treg

Petrol Company
Në mars pritet të fillojë faturimi i energjisë elektrike në veri

Në mars pritet të fillojë faturimi i energjisë elektrike në veri

Ekonomi
Nga Ballkani drejt Europës - rritja e shpejtë dhe suksesi i Sachpizza & Sachcaffé

Nga Ballkani drejt Europës - rritja e shpejtë dhe suksesi i Sachpizza & Sachcaffé

Sachcaffé
Kalo në kategori