0Shares

FQ17W Drone është një pajisje që mund të futet në xhep, dhe entuziastët e këtyre produkteve tashmë janë të ngazëllyer, për shkak të kontrolleve FFV të kamerës dhe çmimit të lirë, prej vetëm 44.99 dollarëve.

Kur jeni të gatshëm për aterim, vetëm hapni aplikacionin e produktit në telefonin tuaj (Android ose iOS) dhe kamera e integruar në dron do të ju mundësojë të shihni çdo gjë në kohë reale, të kompletuar dhe me një kontrollues të vetëm për lansim dhe zbritje.

“Ky është një dron i shkëlqyeshëm për fillestarët. Është i lehtë për t’u kontrolluar përmes aplikacionit të thjeshtë të cilin mund ta shkarkoni për telefon duke përdorur kodin QR.” – thuhet në deklaratën e kompanisë.

“Droni është i lehtë për t’u kontrolluar, gjë që e bën përdorimin e tij shumë më të kënaqshëm.” – ka deklaruar një prej përdoruesve.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)