LAJMI I FUNDIT:

Shëtitje falas në Shkup dhe Manastir me rastin e Ditës Ndërkombëtare Turistike

Shëtitje falas në Shkup dhe Manastir me rastin e Ditës Ndërkombëtare Turistike

Me rastin e 21 shkurtit – Ditës ndërkombëtare të ciceronëve turistikë, Shoqata maqedonase e udhërrëfyesve dhe shoqëruesve turistikë sot do të organizojë shëtitje falas në Shkup dhe Manastir.

Në Shkup, pikënisja është Shtëpia Përkujtimore e Nënë Terezës në rrugën “Maqedonia” pranë Kalasë.


Datat e turneut në Shkup do të fillojnë nga ora 12, 13 dhe 14, ndërsa në Manastir nga ora 12. Presim të gjithë qytetarët e interesuar të cilët dëshirojnë të jenë pjesë e këtij turneu dhe të marrin pjesë në këtë manifestim, njoftojnë nga Shoqata e Guidave Turistike të Maqedonisë.