LAJMI I FUNDIT:

Sheshi ‘George Bush’ merr shije të re – Doggy Doggy vjen sot!

Sheshi ‘George Bush’ merr shije të re – Doggy Doggy vjen sot!

Sot, në sheshin “George Bush”, diçka e re dhe e shijshme po ndodh. Doggy Doggy erdhi! 

E gatshme të ju sjellë hotdogët më të mirë në qytet dhe ushqime të tjera që do ju bëjnë të buzëqeshni. 

View this post on Instagram

A post shared by @doggydoggy.ks

Nëse jeni për një kafshatë të mirë dhe argëtim, ejani tek Doggy Doggy. Na gjeni në shesh dhe le të bëjmë së bashku një fillim të ri me shije! 

Hajdeni n’Doggy Doggy – provoni ushqimet një herë, e mos i harroni asnjëherë!

Instagram: Doggy Doggy

Facebook: Doggy Doggy

TikTok: Doggy Doggy