LAJMI I FUNDIT:

Shenjat më të zgjuara të zodiakut

Shenjat më të zgjuara të zodiakut
(Foto: Medium)

Një gjeni është dikush që shënon në ose mbi përqindjen e 98-të në një test IQ ose në ndonjë test tjetër të standardizuar të inteligjencës.

Reklama

Por gjenitë nuk janë vetëm shumë inteligjentë, ju mund të jeni një gjeni krijues, që do të thotë se truri juaj është në gjendje të gjejë zgjidhje që nuk janë të dukshme për njerëzit e tjerë, transmeton KP.

Ky mund të jetë një lajm i mirë për ju, veçanërisht kur bëhet fjalë për astrologjinë, sepse mund të jeni një nga shenjat më të zgjuara të zodiakut edhe pa e ditur.

Ujori

Ujorët priren të filtrojnë pothuajse gjithçka përmes mendjes së tyre intelektuale. Ata janë në gjendje të distancohen nga situata, gjë që e bën më të lehtë për ta gjetjen e zgjidhjeve.

Ata njihen për të qenë të ekuilibruar, shpikës dhe gjakftohtë.

Ujorët pranojnë ide dhe koncepte nga burime të tjera përveç vetes, në fakt, ata kërkojnë këndvështrime alternative.

Megjithatë, ata nuk do të angazhohen për një besim për diçka derisa të shohin prova për ta mbështetur atë.

Virgjëresha

Virgjëreshat janë të interesuara për të gjitha llojet e gjërave, edhe nëse janë gjëra që njerëzit e tjerë i marrin si të mirëqena.

Nëse nuk ka zgjidhje për problemin ose përgjigja është e vështirë për t’u gjetur, Virgjëresha thjesht do të vendosë të krijojë përgjigjen e saj. Ata pëlqejnë të zgjidhin të pazgjidhshmen dhe të rregullojnë të thyerat.

Edhe pse në përgjithësi nuk u pëlqen të mburren, ka shumë pak që një Virgjëreshë nuk mund t’i kuptojë.

Ata bëjnë shumë pyetje, gjë që është një shenjë e sigurt gjenialiteti.

Bricjapi

Bricjapët kanë një mënyrë të menduari shumë metodike, të saktë dhe shumë të strukturuar që i ndihmon ata të marrin vendime të zgjuara.

Ata shmangin të qenit tepër impulsivë duke pasur një ide të qartë për qëllimet e tyre dhe ndërkohë që janë të gatshëm të marrin në konsideratë strategji alternative, ata do të shikojnë pamjen më të gjerë dhe do të marrin parasysh të gjitha pasojat.

Ata nuk dorëzohen; kur bëjnë gabime, ata mësojnë nga gabimet e tyre dhe përshtaten.

Akrepi

Është praktikisht e pamundur të mashtrosh një Akrep për shkak të forcës së tyre mendore, inteligjencës perceptuese dhe intensitetit.

Ata kanë arsyetim perceptues, domethënë aftësinë për të përdorur informacionin që kanë marrë nëpërmjet shqisave të tyre. Jo vetëm që marrin shumë informacion nga shqisat e tyre, por mund ta përdorin shumë shpejt.

Akrepat marrin informacione që njerëzit e tjerë kanë tendencë të humbasin. Ju nuk mund ta mashtroni një Akrep, sepse ata do t’ju kapnin menjëherë dhe nuk dëshironi që ata të përdorin inteligjencën e tyre të lartë për hakmarrje.

Binjakët

Mjafton të dëgjoni Binjakët duke folur dhe do ta kuptoni gjenialitetin e tyre.

Ata janë mendimtarët më të shpejtë dhe kanë një aftësi të veçantë për të mbledhur dhe shpërndarë informacion. Ata shpesh kanë një sens humori plotësisht të zhvilluar, që është një tjetër tregues i gjenialitetit.

Jo vetëm që njerëzit e mençur kanë IQ më të lartë, ata tregojnë kreativitet më të madh, kanë arsyetim mbresëlënës dhe aftësi verbale dhe bëjnë miq të rinj mjaft lehtë.