Zbuloni se cilat shenja të zodiakut shikojnë vetëm veten e tyre në një marrëdhënie dashurie dhe “thyejnë zemrat” e partnerëve të tyre.

Studimi i personalitetit të partnerit tuaj duke u zhytur në ujërat e tij astrologjike mund t’ju shpëtojë nga zhgënjimi dhe një marrëdhënie e pakënaqur, transmeton KP.

Binjakët

Binjakët njihen për natyrën e tyre llafazane. Të lindurit në këtë shenjë shpesh flasin shumë dhe shpesh harrojnë t’i kushtojnë vëmendje asaj që partneri dëshiron të thotë. Për shkak të kësaj, ka komunikim të dobët dhe një marrëdhënie të dështuar.

Binjakët mbahen fort pas të kuptuarit dhe të menduarit e tyre dhe kurrë nuk duan të eksplorojnë mendimin ose bindjet e partnerit të tyre. Rezulton se kjo është arsyeja më e zakonshme e ndarjes së tyre.

Reklama
Reklama

E shënuar nga dyshe, kjo shenjë e zodiakut shpesh përfaqëson një natyrë të dyfishtë që ndonjëherë çon në keqkomunikim në dashuri.

Demi

Ashtu si Binjakët, Demi janë mjaft kërkues dhe kokëfortë, prandaj shpesh kanë marrëdhënie të tmerrshme.

Demi beson në konceptin “rruga ime ose autostrada” dhe zakonisht nuk është gati për kompromis. Për më tepër, Demi nuk pajtohet asnjëherë me askënd dhe për pasojë në lidhje ka zënka dhe shpeshherë përfundojnë në ndarje.

Ujori

Ujorët janë introvertë dhe nuk mund t’i shprehin hapur ndjenjat e tyre, gjë që çon në trazira emocionale dhe i shtyn më tej në rrugën e tjetërsimit.

Njerëzve me këtë shenjë të zodiakut u mungon dhembshuria dhe të flasësh me ta për aspektin emocional është diçka shumë sfiduese.

Reklama
Reklama

Për më tepër, ajo që është edhe më problematike është se ata nuk e thonë hapur atë që ndodh në kokën apo zemrën e tyre, gjë që më tej i dërgon sinjale të gabuara partnerit.

Akrepi

Kur bëhet fjalë për dashurinë dhe marrëdhëniet, Akrepat janë disi dominues dhe intensivë. Karakteristika e tyre për t’u dashuruar marrëzisht shpesh çon në lëndime emocionale, xhelozi dhe për rrjedhojë ndarje.

Përveç kësaj, ata janë të fshehtë dhe nuk i tregojnë lehtë ndjenjat e tyre, të gjitha këto e bëjnë të vështirë marrëdhënien me një Akrep.

Shigjetari

Shigjetarëve u pëlqen të dalin dhe të bëjnë miq të rinj çdo ditë, dhe duke qenë se janë të tillë endacakë nga natyra, ata dërgojnë imazhin e gabuar për veten te partnerët e tyre.

Reklama
Reklama

Edhe nëse janë plotësisht të dashuruar, i frikësohen idesë së përkushtimit dhe qëndrimit në një vend për një kohë të gjatë dhe shpesh përfundojnë largimin.

Jo vetëm kaq, por ata shpesh e marrin si të mirëqenë të dashurin e tyre, ndaj mund të jetë jashtëzakonisht stresuese të jesh në një lidhje me ta.