Këtë radhë ju sjellim horoskopin ndryshe, ose “ekspres”: Horoskopi që flet me data.

Ditët më të mira të muajit Maj 2016 për të 12 shenjat e horoskopit jua sjell Noa më poshtë. E po ashtu, ditët më stresonte të këtij muaji që sapo hyri.

Mund të gjeni edhe të gjitha datat për të 12 shenjat, për ditët më të mira për dashurinë, paratë dhe karrierën.

Dashi
Ju po përjetoni një periudhë të mirë parash. Jeni ende në kulmin e mundësive. Dhe kjo do të vazhdojë deri më 20 maj. Sepse planetët po tregohen bujarë me ju.
Ditët më të mira: 4, 5, 12, 13, 22, 23, 31
Ditët më stresuese të muajit: 10, 11, 17, 18, 24, 25
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 6, 14, 15, 17, 18, 26, 27
Ditët më të mira për paratë: 6, 14, 15, 24, 25, 26, 27
Ditët më të mira për të bërë karrierë: 4, 5, 12, 13, 22, 23, 24, 25, 31

Demi
Një tjetër muaj i lumtur dhe i suksesshëm për të lindurit e Demit. Shijojeni!
Ditët më të mira: 6, 14, 15, 24, 25
Ditët më stresuese të muajit: 12, 13, 19, 20, 21, 27, 28
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 6, 14, 15, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 27
Ditët më të mira për paratë: 6, 7, 8, 14, 15, 24, 25 Ditët më të mira për të bërë karrierë: 4, 5, 12, 13, 22, 23, 27, 28, 31

Binjakët
Jeta dashurore për këtë muaj do të jetë plot stres. Kujdesuni që mos rëndoni situatat në çift.
Ditët më të mira: 7, 8, 17, 18, 27, 28
Ditët më stresuese: 1, 2, 3, 14, 15, 22, 23, 29, 30
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 6, 14, 15, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Ditët më të mira për paratë: 6, 10, 11, 14, 15, 24, 25, 27
Ditët më të mira për të bërë karrierë: 1, 2, 3, 10, 11, 19, 20, 21, 29, 30

Gaforrja
Planeti juaj, Marsi këtë muaj nuk ju ndihmon fort. Kjo nuk do të thotë se karriera juaj do të ndalet, por bën që gjëra të ngadalësohen pak.
Ditët më të mira të majit: 1, 2, 3, 10, 11, 19, 20, 21, 29, 30
Ditët më stresuese: 4, 5, 17, 18, 24, 25, 31
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 31
Ditët më të mira për paratë: 2, 3, 4, 6, 12, 13, 14, 15, 24, 25
Ditët më të mira për të bërë karrierë: 4, 5, 12, 21, 22, 30, 31

Luani
Me shëndetin, diku nga data 20 e prillit që u mbyll, keni pasur ndonjë telash. Duket se kaloi, por duhet të jeni të vëmendshëm deri më 20 të majit që ka hyrë.
Ditët më të mira: 4, 5, 12, 13, 22, 23, 31
Ditët më stresuese të muajit: 6, 19, 20, 21, 27, 28
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 22, 23, 26, 27, 28, 31
Ditët më të mira për paratë: 6, 14, 15, 24, 25
Ditët më të mira për të bërë karrierë: 6, 14, 15, 26, 27

5d-astrology-1078x515

Virgjëresha
Gjithë ky vit do të mbushet me ca udhëtime. Por ky maj, duket se do të ketë më shumë se çdo muaj tjetër. Udhëtime të këndshme ju presin, nga okazione të lezetshme që do t’ju ofrohen.
Ditët më të mira: 6, 14, 15, 24, 25
Ditët më stresuese: 1, 2, 3, 7, 8, 22, 23, 29, 30
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 1, 2, 3, 6, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 26, 27, 29, 30
Ditët më të mira për paratë: 6, 14, 15, 17, 18, 24, 25, 26, 27
Ditët më të mira për të bërë karrierë: 6, 7, 8, 14, 15, 24, 25

Peshorja
Jeta dashurore arrin në një regres. Planeti Mars është ende në këto ujëra. Por maji do të fshijë disa shqetësime dhe ju do të ndjeheni sërish i/e dashuruar.
Ditët më të mira të: 7, 8, 17, 18, 27, 28
Ditët më stresuese të muajit: 4, 5, 10, 11, 24, 25, 31
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 4, 5, 6, 12, 14, 15, 21, 22, 26, 27, 30, 31
Ditët më të mira për paratë: 6, 14, 15, 19, 20, 21, 24, 25
Ditët më të mira për të bërë karrierë: 6, 10, 11, 14, 15, 27

Akrepi
Financat tuaja janë përmirësuar këtë muaj. Jupiteri shkon përpara në 9 maj, pas shumë muajsh me lëvizje të luhatshme.
Ditët më të mira: 1, 2, 3, 10, 11, 19, 20, 21, 29, 30
Ditët më stresuese të muajit: 6, 12, 13, 27, 28
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 6, 14, 15, 26, 27
Ditët më të mira për paratë: 6, 14, 15, 22, 23, 24, 25
Ditët më të mira për të bërë karrierë: 6, 12, 13, 14, 15, 27

Shigjetari
Planeti Mars do të qëndrojë tek ju deri më 27 të majit 2016. Për t’jua komplikuar edhe më shumë jetën tuaj sociale e cila po bëhet gjithnjë e më shqetësuese.
Ditët më të mira: 4, 5, 12, 13, 22, 23, 31
Ditët më stresuese të muajit: 1, 2, 3, 7, 8, 14, 15, 29, 30
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 6, 7, 8, 14, 15, 24, 25, 26, 27
Ditët më të mira për paratë: 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 22, 23, 24, 25, 31
Ditët më të mira për të bërë karrierë: 6, 14, 15, 24, 25

Shigjetari
Një shans i bukur udhëtimi ju pret midis 22 dhe 25 majit.
Ditët më të mira: 6, 14, 15, 24, 25
Ditët më stresuese të muajit: 4, 5, 10, 11, 17, 18, 31
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 6, 10, 11, 14, 15, 26, 27
Ditët më të mira për paratë: 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 22, 23, 24, 25, 27, 28, 31
Ditët më të mira për të bërë karrierë: 6, 14, 15, 17, 18, 26, 27

Ujori
Dashuria do të jetë te “dera e shtëpisë” këtë muaj. Ashtu siç ishte dhe muajin e kaluar. Mjaft që ta shikoni.
Ditët më të mira: 7, 8, 17, 18, 27, 28
Ditët më stresuese të muajit: 6, 12, 13, 19, 20, 21
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 6, 12, 13, 14, 15, 26, 27
Ditët më të mira për paratë: 1, 2, 3, 6, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 24, 25, 29, 30
Ditët më të mira për të bërë karrierë: 6, 14, 15, 19, 20, 21, 24, 25

Peshqit
Jeta dashurore duket me fat këtë muaj. Merkuri, planeti i dashurisë, bashkë me Neptunin dhe Jupiterin jua bën më të bukura disa momente ndjenjash mes jush dhe partnerit/es tuaj.
Ditët më të mira: 1, 2, 3, 10, 11, 19, 20, 21, 29, 30
Ditët më stresuese të muajit: 7, 8, 14, 15, 22, 23
Ditët më të mira për ndjenjat dhe dashurinë: 6, 14, 15, 24, 25, 26, 27
Ditët më të mira për paratë: 4, 5, 6, 12, 14, 15, 21, 22, 24, 25, 30, 31
Ditët më të mira për të bërë karrierë: 6, 14, 15, 22, 23, 24, 25
/Telegrafi/