LAJMI I FUNDIT:

Shën Valentini i KINGU-ut

Shën Valentini i KINGU-ut

Për të dashuruarit, Shën Valentini është veç një ditë e zakonshme…përveç se të duhet aranzhimi për një “date” e sigurisht edhe një dhuratë perfekte.

Nëse të dy në qift jeni adhurues të ushqimit, atëherë takimi ideal është në vendin ideal me menun ideale ushqimore.

E kush e refuzon një takim për Shën Valentin në Burger King?

Përgjigja: ASKUSH!!

Nëse frika më madhe është aroma e qepës gjatë puthjes atëherë s’ki pse me pas frikë, sepse për “shkaqe dashurie” eleminohet qepa për 24 orët e Shën Valentinit në KREJT ushqimet e Burger King-ut.

Me super oferta e me krejt çka u’a don zemra mos hezitoni të shijoni njejtë si:dashurinë, puthjet dhe takimin, edhe ushqimin në Burger King.

Lajmrimi vjen vet nga Kingu për krejt adhuruesit e qepës, e ofertat ushqimore PA QEPË janë valide përgjatë gjithë ditës së dashurisë.

Nise Shën Valentinin pa stres se Kingu mendon çdo herë për King-at e tjerë, që qepën e kanë problem në “Valentine’s Dates”!!

Artikull i sponzorizuar