Shell Kosova njofton të gjithë klientët se nga tani mund të pajisen me kartelën me të përhapur në botë Shell ClubSmart, ku në çdo mbushje me derivate do të përfitoni shumë zbritje dhe oferta atraktive.

Për t’u bërë anëtarë të kartelës ClubSmart është shumë e lehtë. Mjafton ta vizitoni pikën më të afërt Shell dhe plotësoni formularin për aplikim apo përmes webfaqes zyrtare të Shell Kosova (https://www.kosovo.shell.com/) dhe pas aplikimit do të përfitoni zbritjen menjëherë.

Shpërbleje veten me derivatet më kualitative Shell.

Ne i vlerësojmë konsumatorët tanë!