LAJMI I FUNDIT:

Se makina McLaren F1 është “shumë e shtrenjtë”, e tregon edhe çmimi për ndërrimin e xhamit të përparmë të saj

Se makina McLaren F1 është “shumë e shtrenjtë”, e tregon edhe çmimi për ndërrimin e xhamit të përparmë të saj

McLaren F1 është një makinë e shtrenjtë. Jo vetëm që kushton dhjetëra miliona dollarë për t’u blerë por është gjithashtu e shtrenjtë edhe për mirëmbajtje.

Sipas Motor1, vetëm zëvendësimi i xhamit të përparmë kushton 33,000 dollarë (30,230 euro).


Dhe ky çmim vjen pas “bashkimit” të çmimit për vetë xhamin që kushton 25,000 dollarë, si dhe 8,000 dollarë që duhen për punën për zëvendësimin i tij.

Ndryshe, mediat raportojnë se dy pronarët e McLaren F1, kanë pësuar një aksident gjatë eventit Velocity Invitational, në Sonoma Raceway të Kalifornisë.

Si pasojë, nga aksidenti, dy veturat kanë marrë çarje të konsiderueshme në xhamat e përparmë.

Në gjithë këtë ngjarje, ka “një lajm” të mirë, për ngasësit.

Kjo për faktin se ende ka një numër të vogël të xhamave origjinal, në selinë qendrore të McLaren në Mbretërinë e Bashkuar. /Telegrafi/