LAJMI I FUNDIT:

Scardian Sigurime fiton çmimin si “Insurance Firm of the Year in Kosovo” nga FM Insurance Awards 2022

Scardian Sigurime fiton çmimin si “Insurance Firm of the Year in Kosovo” nga FM Insurance Awards 2022

Puna, angazhimi dhe profesionalizmi i kompanisë Scardian Sigurime përgjatë viti 2022 është shpërblyer edhe me një çmim tjetër të rëndësishëm.

Revista prestigjioze Angleze Finance Monthly Magazine në publikimin e fundit të vlerësimit të kompanive të sigurimeve dhe risigurimeve që operojnë në shtete të ndryshme të botës “FM Insurance Awards 22” ka renditur kompaninë e sigurimeve Scardian si kompaninë më të mirë në tregun e sigurimeve në Republikën e Kosovës, duke i ndare çmimin “Insurance Firm of the Year”, çmim  i cili e dëshmon cilësinë dhe vullnetin e kompanisë për të ofruar shërbimet më të mira për qytetarët e Kosovës.

Bazuar në hulumtimet, statistikat mbi të dhënat financiare të kompanive dhe analizën e përgjithshme te tregut të sigurimeve, të publikuara në raportin e saj te fundit të Finance Monthly Magazine, Scardian Sigurime vlerësohet si kompania më e mirë dhe me zhvillimin më të hovshëm gjatë vitit 2022 në Republikën e Kosovës. Në një artikull të veçantë kushtuar kompanisë Scardian ndër të tjera theksohet ndikimi pozitiv që Scardian Sigurime si kompani me kapital 100% vendor ka arritur të jap në tregun e sigurimeve në Kosovë.

Një gjë e tille do të ishte e pa mundur pa angazhimin e gjithë stafit të kompanisë dhe besimit të plotë të klientëve.

Përmes Scardian Sigurime, Kosova ka arritur të renditet në listën e shteteve të ndryshme të botës të cilat vlerësohen për stabilitet ne fushën e investimeve ekonomike.

ARTIKULLI I PLOTË

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail:info@scardian.com

Nr.tel:038 777 444

Facebook: Scardian Sigurime

Instagram: Scardian Sigurime

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Arbnor Rushiti fitues i BMW të serisë së 3-të - Go+ LOJË E TRENT

Arbnor Rushiti fitues i BMW të serisë së 3-të - Go+ LOJË E TRENT

GO+
Kompani ndërkombëtare do të marrin pjesë në panairin e parë për pasuri të paluajtshme - Prishtina Real Estate Expo 2023

Kompani ndërkombëtare do të marrin pjesë në panairin e parë për pasuri të paluajtshme - Prishtina Real Estate Expo 2023

Prishtina Real Estate EXPO
A e dini ku mund të këmbeni kriptovaluta në Kosovë?

A e dini ku mund të këmbeni kriptovaluta në Kosovë?

exCoins.me
Në Prishtina Mall, me 5 tetor hapen - Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Në Prishtina Mall, me 5 tetor hapen - Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall
Tech Park Prishtina gati të hapet - moment historik për të ardhmen e teknologjisë në Kosovë

Tech Park Prishtina gati të hapet - moment historik për të ardhmen e teknologjisë në Kosovë

STIKK - Kosovo ICT Association
“Numri që keni thirrur për momentin nuk është në dispozicion” – Vala njofton se ka probleme teknike

“Numri që keni thirrur për momentin nuk është në dispozicion” – Vala njofton se ka probleme teknike

Ekonomi
Kalo në kategori