Sasi më të madhe të shiut gjatë nëntë orëve të kaluara ka rënë në Shkup, ku deri në ora 16 janë matur 11 litra në metër katror, informuan nga Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike, përcjell Telegrafi Maqedoni.

DPHM informon se deri në fund të ditës në më shumë vende në pjesët lindore moti do të jetë i paqëndrueshëm, me reshje të rrëmbyshme të shiut, në vende të caktuara me stuhi, erë të fuqishme dhe kushte për breshër.

Moti i paqëndrueshëm do të vazhdojë edhe gjatë natës, kur nuk përjashtohet mundësia për stuhi lokale./Telegrafi/