McLaren 600LT është një nga modelet më të fuqishme të lëshuar nga marka, por fatkeqësisht, tani ka një më pak në rrugët e SHBA-së.

Kjo pasi që ky version i veçantë 600LT Spider është në ankand në San Jose, California pasi u përfshi në një përplasje që e ka lënë atë me dëme të konsiderueshme, përcjell Telegrafi.

Ndonëse nuk është thënë nëse automjeti ka një mundësi shpëtimi, bazuar në shkallën e dëmit, nuk do të habiteshim nëse do të arrinte të kthehej përsëri.

Siç edhe shihet, pjesa më e madhe e dëmtimit është e kufizuar në pjesën e përparme të super veturës.

Përtej dëmtimit të pësuar në pjesën e përparme, nuk ka pjesë të tjera të dukshme të makinës që duhet të riparohen.

Bëhet e ditur se makina ka vetëm 1,665 milje në orë (2680 kilometra) dhe pasi nuk ka dëmtime të dukshme në pjesën e pasme, është e drejtë të supozohet se as motori dhe as transmetuesi nuk kanë pësuar ndonjë dëm serioz strukturor.

Sigurisht, është e pamundur të dihet me siguri. /Telegrafi/