Pushimi i verës padyshim se është një prej pjesëve më të bukura të vitit të cilën një numër i madh i njerëzve e presin me padurim.

Cilin agjension të zgjedhni, në çfarë vendi të shkoni, a është afër aeroportit, sa kushton, si është stafi, a është ushqimi i mirë? Këto janë vetëm disa prej pyetjeve që e mundojnë mendjen e secilit para se të zgjedhin se ku të kalojnë pushimet verore.

E gjëja të cilën nuk e mendon askush gjatë këtyre planifikimeve është mashtrimi nga agjensionet turistike.

Fatkeqësisht kohët e fundit është bërë bujë tema për mashtrimet e agjensioneve turistike vendore, veprimet e të cilave janë cilësuar si skandaloze. Qytetarët dyshohet se janë mashtruar duke paguar për shërbime turistike për të cilat nuk i kanë pranuar.

Diçka e tillë normalisht se nuk mund të ndodhë nëse zgjedhni një agjension serioz për udhëtimet tuaja. Një agjension i cili kujdeset për të gjitha detajet e pushimit tuaj dhe në fund ju bën të ndiheni mirë për zgjedhjen që keni bërë.

Max Travel si një ndër agjensionet më të njohura turistike në vend, përveç ofertave ofron edhe një shërbim të veçantë për konsumatorët.

Fillimisht përfaqësues të Max Travel, në fillim të sezonës vizitojnë hotelet e ndryshme dhe duke bërë pyetjet e njejta si konsumatorë, përzgjedhin hotelet të cilat ju sugjerohen më pas klientëve.

Hotelet të cilat favorizohen zakonisht përzgjedhen sipas lokacionit, çmimit, konceptit të shërbimit që ofrojnë, stafit dhe kualitetit të ushqimit në mënyrë që të gjithë ata që udhëtojnë me Max Travel të ndahen të kënaqur me zgjedhjen e tyre.

Lidhur me ofertat dhe çdo informacion shtesë kontaktoni në tel : +38138754754 ose 049 754 754, vizitoni uebfaqen https://maxtravel.al/ ose kontaktoni në email: info@maxtravel.al