Nuk keni ide se çfarë të ushtroni?

Rutina e aktorit Jason Statham është antidoti i përkryer për një palestër të ngarkuar.

Ju nevojiten vetëm pak pajisje dhe nuk keni nevojë të lëvizni për 40 minutat e ardhshme.

Telegrafi më poshtë ju sjell këtë rutinë:

Front Squat’ – 5 seri me nga 5 përsëritje, pushoni 60 sekonda mes serive

‘Wide-grip pullups’ – 5 seri me nga 5 përsëritje, pushoni 60 sekonda mes serive

Pompa me këmbë lart – 10 seri me nga 5 përsëritje, pushoni 60 sekonda mes serive

‘Clean and Press’ – 5 seri me nga 5 përsëritje, pushoni 60 sekonda mes serive

Ngritje të këmbëve gjatë mbajtjes në hekur – 10 seri me nga 5 përsëritje, pushoni 60 sekonda mes serive