LAJMI I FUNDIT:

Rregullo mjekrrën, ndihmo familjet në nevojë!

Rregullo mjekrrën, ndihmo familjet në nevojë!

Duke rregulluar mjekrrën ju ndihmoni familjet në nevojë, sepse Mjekrra SH.P.K dhuron 1 euro nga secila blerje për familjet në nevojë gjatë muajit të Ramazanit.

Që një kohë të gjatë mjekrra është bërë fenomen i modës si dhe sipas studimeve të ndryshme është vërtetuar se meshkujt që mbajnë mjekërr janë targeti kryesor i femrave. Një mashkull me mjekërr reprezanton një mashkull “burrë”, tërheqës, intelektual dhe me karakter të fortë.

View this post on Instagram

A post shared by MJEKRRA (@mjekrrastore)

Shumë meshkuj hasin në probleme gjenetike si rritja e parregullt e mjekrrës ose rritja e mjekrrës vetëm në disa zona të caktuara që rezulton me dëshpërim për ta.

Zgjidhja ideale për rritje të mjekrrës e ka një emër MJEKRRA STORE!

Mjekrra Store është vendi yt ideal me produktet që ty të nevojiten për rritje të mjekrrës tuaj dhe të rigjenerimit të saj.

Në Mjekrra Store gjeni produkte kualitative që ju ofrojnë rezultate të përsosura siç është seti Beard Growth Kit bashkë me serumin dhe rollerin.

Serumi përmban 5% Minoxidil i cili është produkti bazë dhe kryesor për daljen e qimeve që ka efekt të hatashëm.

Ndërsa roller ndihmon në hapjen e poreve dhe stimulon lëkurën për të prodhuar kolagjen i cili është vital për shëndetin e qimes.

Efektet e para mund ti dalloni për 4 – 5 javë përdorim të rregullt.

Po ashtu suksesin e produkteve e kanë dëshmuar shumë fytyra të njohura për të gjithë ne, të cilët e kanë rritë mjekrrën me produktet e Mjekrrës:

Dardan Gashi

Bes Kallaku

Arian Agushi / Gold AG

Rifat Smani

Alban Rexhaj

Egzon Plisi

View this post on Instagram

A post shared by MJEKRRA (@mjekrrastore)

Të gjitha produktat në Mjekrra Store janë të certifikuara dhe eksportohen në BE.

Ajo çka e veçon Mjekrra Store është transparenca, nëse vëreni se nuk po kanë efekt produktet në mjekrrën tuaj atëherë Mjekrra ju kthen paratë.

🌎 Worldwide Shipping
📦 Porosit përmes DM ose WEB : www.mjekrra.com

Artikull i sponzorizuar