LAJMI I FUNDIT:

Diskutimi i plotë për temën: Roli i diasporës dhe remitencave në Kosovë, në #TelegrafiSpace në Twitter

Diskutimi i plotë për temën: Roli i diasporës dhe remitencave në Kosovë, në #TelegrafiSpace në Twitter

#TelegrafiSpace në Twitter është diskutuar për ndikimin që kanë pasur dërgesat e diasporës në ekonominë e Kosovës.

– Cili është roli i diasporës për Kosovën?
– Si kanë qenë remitencat gjatë viteve të fundit nga diaspora?
– A ka investime nga diaspora dhe çfarë duhet të ofroj vendi ynë?

Për të diskutuar për këto tema folës ishin:
Liza Gashi – zëvendësministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës
Sokol Havolli – zëvendësguvernator i Bankës Qendrore të Kosovës
Lirim Krasniqi – OJQ Germin

Debati u drejtua  nga kryeredaktor i Telegrafi.com, Muhamet Hajrullahu.

Për ta dëgjuar diskutimin e plotë, klikoni këtu.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Qeveria miraton Projektligjin për tatimet, ministri Murati tregon se kush do të përfitojë nga falja e tatimit për vitin 2023

Qeveria miraton Projektligjin për tatimet, ministri Murati tregon se kush do të përfitojë nga falja e tatimit për vitin 2023

Ekonomi
Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Albert Spahiu
Punimet për siguri të sistemit, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Punimet për siguri të sistemit, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Ekonomi
Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Botë
Punime për siguri në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Punime për siguri në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Ekonomi
Në librarinë “Dukagjini” promovohet libri “Pse s’ma ka thënë njeri më parë” i autores Julie Smith

Në librarinë “Dukagjini” promovohet libri “Pse s’ma ka thënë njeri më parë” i autores Julie Smith

Ekonomi
Kalo në kategori