Këngëtari Drake ka vendosur që të merrte pjesë në një organizim në Toronto të Kanadasë dhe ka marrë me vete shumë shoqërues.

Mirëpo, veturat e tyre të shtrenjta nuk mund të lëviznin së bashku në trafik të dendur, andaj njëri nga rojat i bllokoi lëvizjen një makine, transmeton Telegrafi.

Derisa reperi po voziste një Maybach, miqtë e tij ishin në dy Cadillac Escalade dhe një Ford Expedition.

Ata kanë shpërfillur veturat tjera, përfshirë edhe një Tesla Model S, që roja ia bllokoi rrugën. /Telegrafi/