LAJMI I FUNDIT:

Ribashkimi i fundjavës: Bazel – Prishtinë me MySky24

Ribashkimi i fundjavës: Bazel – Prishtinë me MySky24

Udhëtimi drejt Kosovës nuk është asnjëherë vendim i gabuar.

Kosova është një arkë thesari kujtimesh, traditash dhe historish. Erërat pëshpëritëse të vendlindjes, përqafimet e familjarëve dhe aroma e pjatave tradicionale janë veç 2 orë larg Bazelit.

Dardanin kjo ditë e gjeti duke i bë vetes një dhuratë të veçantë për fundjavë. Dy ditë pushim, 129 Fr. biletë kthyese – një mundësi e përkryer për një vizitë në Kosovë. Me një klikim dhe 3 hapa të thjeshtë, Dardani zgjodhi My Sky 24 si partnerin e tij të këtij udhëtimi.

Për Dardanin My Sky 24 është më shumë se një agjension udhëtimesh, është një partner i besuar që është i specializuar në realizimin e udhëtimeve edhe kur koha dhe buxheti janë të kufizuar.

Me My Sky 24, nuk ka distancë shumë të madhe për t’ju mbajtur larg familjes.

My Sky 24, ne fluturojmë me ju!

Për rezervime, vizitoni ueb faqen tonë www.mysky24.com.

Për më shumë informacione, kontaktoni në:

Facebook: MySky 24

Email: info@mysky24.com

Web: mysky24.com