Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka filluar të publikojë rezultatet e para për Komunën e Bogovinës ku kanë garuar Besnik Emshi, Albon Xhemaili, Dashmir Arifi dhe Fatmir Sabriu, njofton Telegrafi Maqedoni.

Reklama

BESNIK EMSHI 3-BDI 88 vota apo 32,47%

ALBON XHEMAILI 6-ASH/AA 47 vota apo 17,34%

DASHMIR ARIFI 11-PDSH 1 vota apo 0,37%

FATMIR SABRIU 16-Besa 130 vota apo 47,97%

Në këtë komunë dalja ka qenë 35,86% apo 10.148 vota nga 28.307 votues. /Telegrafi/