0Shares

Islanda lirisht mund të quhet një sinonim i natyrës.

Kjo tokë e paprekur është e njohur kryesisht për akullnaja, vullkane dhe burime gjeotermale.

Por, për ata që nuk e njohin, porta e saj është Reykjavik.

Edhe pse nuk është qytet i madh si vendet e tjera, Reykjavik ka rreth 190 mijë banorë dhe hotele të shumta luksoze.

Konsiderohet të jetë një qendër kozmopolite dhe mjaftë aktive, e mbushur me kontraste të forta, ku ndërtesat e vjetra bashkëjetojnë me ato moderne.

Për më shumë rreth këtij vendi magjik, ju ftojmë ta ndiqni storjen e përgatitur nga RTV Dukagjini.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)