Parashikimet e fundit tregojnë që vendin do ta përfshij një rrymë e re e reshjeve, për të cilën nuk është dëgjuar më parë. Do të ketë reshje të mëdha, por jo të shiut. Gjithashtu do të ketë luhatje të ndjeshme, por jo të temperaturave. Sidoqoftë, ju merrni masa parandaluese (përfituese*), rezervoni çadrat tuaja duke u regjistruar KËTU!

  • Ruaj datat | 25 deri me 28 Tetor |

Burime të sigurta njoftojnë se këto lloj reshje do të ndodhin për 4 ditë rresht, nga data 25 deri me 28 Tetor! Jo të gjithë i duan reshjet e shiut, borës etj. mirëpo nga këto lloj reshje do të kenë mundësinë të përfitojnë të gjithë.

Gjatë këtyre 4 ditëve, do të surprizoheni nga reshjet me fat, që do të ju përfshijnë ju dhe të afërmit tuaj, andaj qëndroni me ne! Regjistrohu SOT, rezervo çadrën tënde, që do të të sjell përfitimet më të mëdha të vitit.

  • Rezervo çadrën, përfito i pari!

Mos thuj se kom dit, rezervo çadrën me kohë, se reshje të mëdha po vijnë.

*Përfitoni të parët duke u regjistruar KËTU

Artikull i sponsoruar