Ekzistojnë shumë receta; disa të shijshme, e disa tjera shumë të shëndetshme. Por, është shumë e vështirë të gjeni një recetë që i kanë të dy karakteristikat

Shumicën e kohës e konsiderojmë se ushqimet e shijshme janë të dëmshme për mirëqenien tonë, përderisa shija e ushqimeve të shëndetshme nuk është në mesin e të parapëlqyerave tona.

Megjithatë, kjo recetë ka menaxhuar që t’i bashkojë këto anë pozitive në një recetë të vetme, transmeton Telegrafi.

A ka ndonjë person të cilit nuk i pëlqejnë palapetat? Me siguri që jo, pasi që janë si picat – Çdo kush i njeh dhe të gjithë duan t’i hanë.

Reklama

Pra, kjo recetë është më e duhura për ju, pasi që mund të hani aq palapeta sa doni dhe kanë shije më të mirë se të rregulltat. Palapetat e kësaj recete janë të pasura me vlera ushqyese dhe shumë të mira për shëndetin.

Reklama

Më e mira e kësaj recete është se s’ka diçka që përgatitet më lehtë…

/Telegrafi/