Me ndihmën e këtij truku do t’i lani të gjitha leckat e kuzhinës pa i zier!

Shpesh gjendemi para situatave që njollat nga leckat e kuzhinës nuk mund t’i eliminojmë. Me ndihmën e kësaj recete do ta eliminoni tërë papastërtinë, transmeton Telegrafi.

Leckat e kuzhinës i nevojiten çdo amvise. Janë të domosdoshme në kryerjen e punëve të ndryshme shtëpiake, mirëpo me kalimin e kohës nuk duken të bukura. Bëhen lecka të zakonshme ngjyrë të hirtë me njolla, të cilat nuk mund të eliminohen.

Keni provuar të gjitha mënyrat e mundshme për t’i zbardhur leckat e kuzhinës! Madje as mjetet më të fuqishme kimike nuk bëjnë punë.

Prandaj në ndihmë na vijnë metodat popullore.

Disa nga to janë shumë të pazakonshme. Për shembull, për përgatitjen e mjetit për zbardhje mund të përdorni vajin e zakonshëm ushqimor.

Vetë vaji mund të bëjë dëm, mirëpo bashkë me komponentë të tjerë jep reaksionin e nevojshëm dhe bëhet produkt i ri, i cili perfekt pastron njollat dhe yndyrën. /Telegrafi/