LAJMI I FUNDIT:

Radio Dukagjini shpallë fituesin e 500€ për këtë javë!

Radio Dukagjini shpallë fituesin e 500€ për këtë javë!

Loja Dukë nga Radio Dukagjini përmbyllë javën e saj të katërt me fituesi Arlind Gashi i cili u bë fitues i 500€. Arlindi dërgoi mesazh me tekstin “Dukë” në 55112 kur dëgjoi

MC Kreshën në Radio Dukagjini – i cili ishte artisti ynë i javës!

Dëshironi të dini se si ju mund të fitoni 500€?

Ashtu si Arlindi, mund të bëheni fitues edhe ju. Rregullat e lojës Dukë janë shumë të

thjeshta:

– Loja zgjat çdo ditë, nga e hëna në të premte, 8:00 – 16:00

– Sa herë të dëgjoni artistin e javës, dërgoni SMS në 55112 me tekstin “Dukë”

– Artisti i javës ndryshon çdo javë

– Fituesi zgjedhet çdo javë në mënyrë të rëndomtë

Për më tepër, përveç çmimit të madh, ju do të jeni nën argëtimin e programeve të Radio Dukagjini gjatë gjithë ditës.

Prandaj, kyçuni në radio në frekuencat 99.7, 94.5, 92.7, 105.1, 104.7, 105.0, 93.2 ose online në www.dukagjini.com/radio/ dhe përmes aplikacionit të Radio Dukagjini.

Çmimi i madh po ju pret…

Loja Dukë realizohet me mbështetjen e librarisë Dukagjini

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Loja e madhe e LIRI afër përfundimit - bëhu fituesi i radhës!

Loja e madhe e LIRI afër përfundimit - bëhu fituesi i radhës!

Liri Prizren
RENAISSANCE: A film by Beyoncen ga 1 – 3 dhjetor në Cinestar Megaplex

RENAISSANCE: A film by Beyoncen ga 1 – 3 dhjetor në Cinestar Megaplex

Cinestar
Këtë të premte në HaPiTe Space - “Karriera si dizajner”

Këtë të premte në HaPiTe Space - “Karriera si dizajner”

Ekonomi
Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Creative Hub Kosovo
Falja e tatimit në pronë, Ibrahimi: Komunat do të humbin mbi 28 milionë euro në vitin 2024

Falja e tatimit në pronë, Ibrahimi: Komunat do të humbin mbi 28 milionë euro në vitin 2024

Ekonomi
ASK: Mbi 12 mijë të punësuar më shumë në tetor, krahasim me vitin paraprak

ASK: Mbi 12 mijë të punësuar më shumë në tetor, krahasim me vitin paraprak

Ekonomi
Kalo në kategori