0Shares

KEDS-i ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike në qytete e Kosovës, për ditët e ardhshme. Orari është si më poshtë:

“Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 19.08.2017 në NS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Brodi (Kodi:30037003) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e një shtylle druri 12 m.

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 19.08.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012) prej orës 09:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obrançë, Peran, Bradash, Bajqinë Katunishtë, Lepajë dhe Dobratini.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i konzollave në Bradash-Podujevë.

Më 19.08.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet :

TS 10/0.4 kV Kodra e Trimave 6 (Kodi:13000005036) prej orës 09:00 deri në orën 13:00 dhe prej orës 15:00 deri ne ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: rr. Kadri Zeka, një pjesë e rrugës 27 Nëntori, rr. Xhem Elezi, rr.Petro Marko.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të reja.

Më 20.08.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Gjon Serreqi (Kodi:13000010055) prej orës 09:00 deri në orën 13:00 dhe prej orës 15:00 deri ne ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Gjon Sereqi, rr. Kamer Loshi, një pjesë e rrugës Ismet Krasniqi dhe rr. Fitush Kukaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave te reja.

Më 19.08.2017 në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin (Kodi: 15019003) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin Strovc te Ahmetovit. Vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 19.08.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeve do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Balloc, Lladoc, Sfeqël, Dumosh, Shjakoc, Surdull, Hertice, Drazhnje, Rakinicë dhe Turiçicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndarësit sipas PEE me nr.8141, të datës 19.07.2017.

Më 19.08.2017 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Trasingu (Kodi: 16021010 ) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Trasing Kroi i Mbretit, Gurthyesi Lladrovci, Hoxhovitë, Dobërdolanët, Naim Qorri”Merkur”, NNP Rroni, Korroticë e Naltë, Ndërtimi Sabit Zeneli, Gurthyesi Ing, rruga Kosova, Group Agani, SHPK “Vatani”, Petrol Olti, SHPK Kodra Golesh, Burim Godeni, Arbotec, SHPK “ Doro Fix”, NTP Lumi dhe TS Ruzhdi Thaqi,

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e rrjetit. Punime nga firma V3-Ing.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 19.08.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Terrnavci (Kodi: 74000012) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Tërrnavc, Klinë e Ulët, e Mesme dhe e Epërme dhe Kuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizim i trafos.

Gjakova

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 19.08.2017 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi:80080009) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri ne ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Skivjan, Planqor, Hereq, Dujakë, Firaj, Dobrixhë, Novosellë e Epërme, Novosellë e Ulët, Bitesh, Palabardhë dhe Janosh.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i kabllos së tensionit të lartë XHP-48 për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 7 Gjakova.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 19.08.2017në NS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bobi(Kodi:40043002) prej orës 12:00 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e objektit sipas PEE me nr.3472 dt.05.04.2017 dhe sipas raportit teknik me nr. 9153 të datës 15.08.2017 në fshatin Strazhë KK -Kamenicë.

Më 19.08.2017 në NS 35/10 kV Kaqanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat -Voskopoja (Kodi:40043001) prej orës 10:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimori, Bicaj (Biqevc), Palloshi (Biqevci), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzezi), Vata, Nikaj dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: punime në LP 10 kV” (sic.), thuhet në njoftim.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)