QKUK-së iu dhurohen 40 karroca

Handikos do të dhurojë sot 40 karroca të dimensioneve të ndryshme për bartjen e pacientëve në nevojë për Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Ceremonia do të mbahet në amfiteatrin e Klinikës së Kirurgjisë, në drejtorinë e Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës. Të pranishëm do të jenë edhe drejtori i përgjithshëm të SHSKUK, Curr Gjocaj dhe Afrim Maliqi, drejtor i HANDIKOS-it.