Qeveria në mbledhjen e sotme ka emëruar drejtorë të rinj në burgun e Shuto Orizares dhe Tetovës.

Në burgun e Tetovës drejtor do të jetë Daniell Antosk, ndërkaq në burgun e Shutkës do të jetë Filip Andov.

Qeveria e Maqedonisë së Veriut po ashtu në mbeldhjen  e 72-të vendosi që të zgjatë afatin për aplikim të bujqve nga 31 maji në 30 qershor për vitin 2022./Telegrafi/