0Shares

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe parashtresa sot pritet që të marrë vendim nëse do t’i rinumërohen votat apo jo kandidatit nga koalicioni LDK-AKR-Alternativa, Vehbi Imeri.

Imeri, në ankesën e tij dërguar fillimisht në PZAP, pretendonte që i mungojnë votat në disa vendvotime në Prishtinë, Pejë dhe Fushë Kosovë, por që PZAP-i ia kishte refuzuar.

Imeri ankesën e tij e kishte dërguar në Gjykatën Supreme e cila e kishte pranuar pjesërisht për t’u kthyer prapë në PZAP.

Kryeshefi i PZAP-it, Mul Desku, tha për KosovaPress se sot do të vendoset në lidhje me këtë ankesë.

“Posa ta marrim vendimin njoftohet pala dhe KQZ për këtë”, tha Desku për KosovaPress.

Desku tha se nuk mund të prejudikojë në lidhje me vendimin, ndërkohë që nuk vendoset përfundimisht nga Paneli.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)