Nëse ende nuk keni vendosur se ku do t’i kaloni pushimet e verës, për në muajin korrik e keni edhe një arsye më shumë të mendoheni.

Me ardhjen e festës së Kurban Bajramit, ju mund të zgjidhni të pushoni por edhe festoni me familje në një prej resorteve luksoze në Antalya.

MAX Travel ka menduar për ju, që përveç pushimit të gjithë ata që vendosin të festojnë Kurban Bajramin në Antalya, do të mund të shijojnë edhe bakllavat më të mira.

MAX Travel ka ofruar mundësi të kalimit të pushimeve për 489 euro dhe të festimit të Bajramit në Antalya.

Kaloni pushimet në një nga resortet më poshtë, që i ofron MAX Travel, ku përfshihen paketat më të mira turistike me çmim tejet të volitshëm e gjithnjë me komoditet te Turkish Airlines.

SIDE CROWN SERENITY – 489 €
All Inclusive | SIDE

ARIA RESORT – 499 €
ULTRA All Inclusive | ALANYA

XORIA DELUXE – 519 €
ULTRA All Inclusive | ALANYA

ALAN XAFIRA – 529 €
ULTRA All Inclusive | ALANYA

BOSPHORUS SORGUN – 589€
All Inclusive | SIDE

Të përfshira në çmim:

Fluturimi direkt – Turkish Airlines
Bileta e Avionit: Prishtinë – Antalya – Prishtinë
Transferi: Aeroport – Hotel – Aeroport
Akomodimi: 6 netë – 7 ditë
Shërbimi sipas Konceptit Ultra / AIl Inclusive
Asistencë 24/7 gjatë gjithë kohës./Telegrafi/