Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të premten (13.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehen:

Në LP 10kV nr.18 Arbëria 2  me (kod: 12000012 ) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:20 dhe nga ora 20:50 deri 21:00

Vendet: Pjesë e rr. Ahmet Krasniqi, Bekim Berisha, 24 Maji, Gjergj Balsha, Toni Bler, Halil Spahija dhe Stambolli.

Reklama

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

Reklama

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 nga ora 09:00 deri 21:00 do të nderprehen trafostacionet:

1.NS 10/0.4kV TS N.T. Univerzal pompa e benzinës         kodi: 12000012115

2.NS 10/0.4kV TS Sylejman Islami kodi: 12000012156

Vendet: Pompa e benzines Univerzal dhe TS Sylejman Islami.

Arsyeja: Projekt investiv, ndërrimi i kthinave ekzistuese me kthina të reja RMU (2+1), ormanin e tensionit të ulët – 0.4 kVA.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10[kV] Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 09:30 deri në ora 15:30

Reklama

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Reklama

TS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20kV j11 Dalja Nr 6 Pr2-Pr7 (kodi: 11000077)  në dy termine nga ora 11:00 deri 11:30 dhe nga ora 14:30 deri 15:00

Vendet: rr.Xheladin Hana, rr. Ndue Përlleshi ( një pjesë), rr.Enver Maloku (një pjesë), rr.Ukshin Kovaqica, rr.Muharrem Fejza, Naki Trade, VG Construction, Lura Property, Tregtia, F&A Inxhiniering, Iliria Bulding, NTP Premtimi, Swiss building, Famis-CO, Alko Group, NNP Bajram Hoxha dhe Mirsad Sopjani.

Reklama

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

TS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 20/0.4kV TS T2 TSB metalike – Mirsad Sopjani “MIRI” shpk (kodi: 11000077274)  nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Pjesërisht konsumatorë në rr. Ndue Përlleshi.

Reklama

Arsyeja: Zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

4.

TS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 20/0.4kV TS Trio Construction-Ibrahim Gavas (kodi: 11000077199)  nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Pjesërisht konsumatorët në rr. Ndue Përlleshi si dhe Enver Maloku.

Arsyeja: Zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prizren

Punime nga palët e treta

Reklama

1.

NS 110/35/10kV  Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Bodrumi  (kodi: 30000014) prej orës 09:30 deri në ora 15:30

Vendet: fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet LP 10kV Banka 3 dhe pa tension mbesin trafostacionet:

Reklama

1.TS 10/04[kV] Ganimete Tërbeshi (kodi: 40000031058) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

2.TS 10/04[kV] TS 28 Nëntori (blinda ) (kodi: 40000031242) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

3.TS 10/04[kV] TS NDERIMI (kodi: 40000031281) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Reklama

4.TS 10/04[kV] TS Kulla (Meti) (kodi: 40000031059) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

5.TS 10/04[kV] TS te Faik Grainca (kodi: 40000031203) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

6.TS 10/04[kV] Lagja Iliria (kodi: 40000031268) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

7.TS 10/04[kV] TS Heset Quza (te kombinati) (kodi: 40000031309) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

8.TS 10/04[kV] TS ” Ndërtesa ”  (Afër Klubit të Pensionerëve) (kodi: 40041001026) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

9.TS 10/04[kV] TS ” Kujdestaria ”  (MBTS) (kodi: 40041001014) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Reklama

10.TS 10/04[kV] T.S. Azmani (kodi: 40041001031) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Reklama

11.TS 10/04[kV] TS 28 Nentori e Re (kodi: 40000032252) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Disa pjesë të rrugëve – Reçaku, Xhevë Lladrovci, 28 Nëntori, Sali Salihu dhe Epopeja e Jezercit.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zona Industriale 2 (kodi: 41000025) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë/Livade, Magjistralja  Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë – konsumatorët komercial.

Arsyeja:  Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar. /Telegrafi/