Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të mërkurën (18.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Lesna me ( kod:10010006) prej ores 11:00-11:20 dhe 14:40-15:00

Vendet: Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjës Kalabria – banesat e Arabve)

Arsyeja: Kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

Reklama

2.

Nga TS 35/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Lesna 1 ( me tulla të kuqe) (kodi:10010006101) prej orës 11:00-15:00

Reklama

TS 10/0.4 kV Lesna 2 ( me tulla të kuqe) (kodi:10010006102) prej orës 11:00-15:00

TS 10/0.4 kV TED AF Sh.p.k  (kodi:10010006104) prej orës 11:00-15:00

TS 10/0.4 kV Lesna ndërtimi  (kodi:10010006149) prej orës 11:00-15:00

Vendet: rr. Rexhep Krasniqi (një pjesë), një pjesë kah rruga M2 tek rrethi për Shkup, Lesna.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

3.

Nga NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Qendresa 2  ( kod:19000030066) prej orës 11:00-15:00

Reklama

Vendet: Lagjja Qendresa ( një pjese).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Malësia e Re  ( kod:31000030) prej ores 11:00-15:00

Reklama

Vendet: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica;  afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Për zëvendësimin e shtyllës ekzistuese, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, pas verifikimit në terren nga komisioni i pranimeve teknike, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Reklama

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura Terezive (kodi: 81000004) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja: Projekte investive,  ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm. /Telegrafi/