Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të enjten (26.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10 kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Reklama

2.

Nga TS 35/10 kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Reklama

Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im. Mbesin pa tension këta  nënstacione nga ora 09:00-11:00.

1.NS 10/0.4kV  Ll. Sello 3               (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Ll. Sello 1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Ll. Sello 2 (Kodi: 19000035122)

Reklama

4.NS 10/0.4kV Kamp shtepiza- Petrit Deqani        (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc         (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi)    (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa Private te shk. L.P.              (Kodi: 19000035020)

Reklama

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)              (Kodi: 19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)          (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3          (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Priv.              (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani              (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu       (Kodi: 19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani)(Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)               (Kodi: 19000035003)

Reklama

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)        (Kodi: 19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”            (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu              (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti                (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk       (Kodi: 19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani)                (Kodi: 19000035039)

Reklama

25.NS 10/0.4kV Furra  Kobake    (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci             (Kodi: 19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari      (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-objekti  banesor               (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha      (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K.            (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa)   (Kodi: 19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (spitali turk)    (Kodi: 19000035043)

Reklama

33.NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni        (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA           (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini       (Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapnaselle(Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist       (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kV Llapnasella 4        (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti           (Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica           (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk          (Kodi: 19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k        (Kodi: 19000035159)

Reklama

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk           (Kodi: 19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”              (Kodi: 19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K       (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi    (Kodi: 19000035245)

Reklama

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA”  (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

51. NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY    (Kodi: 19000035276)

52.NS 10/0.4 kV Dizi Metal sh.p.k Idriz Hasani  (Kodi: 19000035271)

53.NS 10/0.4 kV Fitim Lutfi Hasani  (Kodi: 19000035270)

54.NS 10/0.4 kV Euro Abi “ Sh.p.k (Kodi: 19000035286)

55.NS 10/0.4 kV American Hospital Kosova sh.p.k (Kodi: 19000035290)

56.NS 10/0.4 kV Premtim Mustafa  (Kodi: 19000035273)

57.NS 10/0.4 kV Burim Karaqica Top Soft Papers sh.p.k.Kodi: 19000035302)

Vendet: Llapnasella (një pjesë)

Reklama

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Reklama

Pejë

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania 2 (kodi: 51000004) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: Ahmet Shala (një pjesë), Ardian Kelmendi (një pjesë), Ardian Krasniqi, Beteja e Junikut (një pjesë), Bike Aliu (një pjesë), Brigada 133 (një pjesë), Demostratat e vitit 1981, Elez Geci, Fetah Selca (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider, Hysen Bajri (një pjesë), Hysni Komoni, Muharrem Mitrovica (një pjesë), Myrtë Zeneli, Ploja e Rugovës, Qerim Begu, Salih Çeku, Sami Frashëri, Tefik Çanga (një pjesë), TMK-së (një pjesë), Tranziti (një pjesë), Viktimat e Pejës si dhe një pjesë e fshatrave Bellopojë dhe Raushiq.

Reklama
Reklama

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV ARD GROUP Avdyl Hoxha (kodi: 31000030052) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS Ard Group

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ferizaj

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli  (kodi: 40041003) nga ora 15:00 deri në ora 16:00

Vendet – rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fFshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Reklama
Reklama

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mitrovicë

Punime me projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Baks Dushku  (kodi: 74000004016) nga ora 08:30 deri në ora 16:30

Vendet: Baksi, rr. Qirez – Skenderaj ( një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave të tensionit të ulët.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga Stabilimenti 10kV  Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gjakova I (kodi: 81000115) nga ora 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Vendet – rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Vashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina.

Reklama

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 10/0.4[kV] TS 41(kodi: 81000115353) nga ora 10:00 deri 16:00

Vendet: Një pjesë e rr.Anton Çeta dhe një pjesë e rr. Yll Morina.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorit dhe ormanit të tensionit të ulët.

* * *

Punime me projekte investive

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive,  ndërrimi i ndarsësve linjor.

Gjilan

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca  (kodi: 60061006) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Stazhë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike. /Telegrafi/