Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të shtunën (14.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Miradi e Epërme te Xhamia (kodi: 15018019036) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e fshatit Miradi e Epërme.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, instalimi i daljes së re 0.4 kV  në NS 10/0.4 kV Miradi e Epërme,  te Xhamia.

Reklama

2.

Nga NS 110/10(20 ) [kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

Reklama

Dalja 20 kV Nr 2 (kodi: 11000018) nga ora 09:00-09:10 dhe 14:50-15:00

Vendet: Pjesë të rrugëve – Bedri Shala, Gazmend Zajmi , Lordi Bajron, Kaqaniku, Ali Kelmendi, Shaip Spahija, Jashar Salihu, Isa Kastrati, 1 Tetori,Edmond Hoxha dhe Shaip Kamberi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 110/10(20 ) [kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 20/0.4 kV 1 Tetori  (kodi: 11000018126 ) nga ora 09:00-15:00

TS 20/0.4 kV “De -kos” shpk Afrim Berisha   (kodi: 11000018240 ) nga ora 09:00-15:00

Reklama

Vendet: Rr.Edmon Hoxha ( një pjesë), 1 Tetori, rr. Shaip Kamberi (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm në TS 1 Tetori dhe punimi i kokave të kabllove në TS Afrim Berisha.

Reklama

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7, në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im do të mbesin pa tension këta  nënstacione nga ora 09:00-09:30 dhe 10:30-11:00:

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 3        (kodi:19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1         (kodi:19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2         (Kodi:19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kampshtëpiza- Petrit Deçani         (Kodi:19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali Intermed Preoc         (Kodi:19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi)    (Kodi:19000035016)

Reklama

7.NS 10/0.4kV Banesat Private te shkolla L.P.      (Kodi:19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)    (Kodi:19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi:19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3          (Kodi:19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   TS Privat (Kodi:19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani      (Kodi:19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi:19000035105)

Reklama

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu       (Kodi:19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux”(Toverlani)       (Kodi:19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)       (Kodi:19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)        (Kodi:19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”            (Kodi:19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu         (Kodi:19000035161)

Reklama

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti       (Kodi:19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk       (Kodi:19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompani PEZHO (Arif Elshani)  (Kodi:19000035039)

25.NS 10/0.4kV Furra  Kobake    (Kodi:19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci             (Kodi:19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari      (Kodi:19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa – objekti banesor      (Kodi:19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha      (Kodi:19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade” SH.P.K.           (Kodi:19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa)   (Kodi:19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (spitali turk)    (Kodi:19000035043)

Reklama

33.NS 10/0.4kV Betoniera-Renulual Betoni        (Kodi:19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA    (Kodi:19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini    (Kodi:19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv- Llapnasellë  (Kodi:19000035109)

Reklama

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa – objekti afarist     (Kodi:19000035113)

38.NS 10/0.4kV Llapnasella 4       (Kodi:19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti   (Kodi:19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica     (Kodi:19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk      (Kodi:19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri “Hart Point R.H.”Sh.p.k       (Kodi:19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk     (Kodi:19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”     (Kodi:19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K      (Kodi:19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi    (Kodi:19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA”  (Kodi:19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM       (Kodi:19000035264)

Reklama
Reklama

51.NS 10/0.4 kV Albatros Company (Kodi:19000035276)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

Vendet: Llapnasella ( një pjesë).

Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 nga ora 09:00 deri 11:00  do të ndërprehen trafostacionet:

1.NS 10/0.4kV  Lapnasella 2     (kodi: 19000035122)

2.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor sportive Lapnasellë    (kodi: 19000035109)

3.NS 10/0.4kV  Qendra multifunksionale        (kodi: 19000035242)

Vendet: Llapnasella, një pjesë dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj, kompleksi kulturor sportiv dhe qendra multifunksionale.

Reklama

Arsyeja: Projekte investive, Vendosja e përçuesve në izolator, vendosja e kokave kabllovike.

Pejë

Punime nga palët e treta

Reklama

1.

NS 110/10kV  Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Klina 3  (kodi: 52000101) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Përlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha; fshatrat: Dollc (një pjesë), Dresnik (një pjesë), Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë).

Reklama

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Reklama

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani  -Gurthyesi  (kodi: 32000018) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: fshatrat: Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm- lokacioni Studençan.

Ferizaj

Punime nga palët e treta

1.

NS 35/10kV  Ferizaj 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Mermer Comerce  (kodi: 40041003269) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Mermer Comerce.

Arsyeja: Për realizimin e punëve, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qytete e Fshatra

në NS 10/0.4 [kV] Stabiliment Dobërlluk  nga ora 11:00 deri në ora 13:00

Reklama

NS 10/0.4[kV] Deberllukë-2 (Kodi:73000003008)

NS 10/0.4[kV] Smrekovnicë prapa burgut (Kodi:73000003018)

NS 10/0.4[kV] Smrekonicë-Pompat (Kodi:73000003019)

NS 10/0.4[kV] TS Idrizi (Kodi:73000003026)

NS 10/0.4[kV] Bajska-2 (Tërrstenët) (Kodi:73000003009)

NS 10/0.4[kV] Smrekonica-1 (Kodi:73000003012)

NS 10/0.4[kV] Smrekonica-2 (Kodi:73000003011)

NS 10/0.4[kV] Lagjja Ahmeti-Haxhiu  (Kodi:73000003035)

NS 10/0.4[kV] Lagjja Avdiu (Kodi:73000003036)

NS 10/0.4[kV] Pasoma-2 (Jahiri) (Kodi:73000003013)

NS 10/0.4[kV] Pasoma-1 (Kodi:73000003014)

NS 10/0.4[kV] Pasoma-3 (Kodi:73000003015)

NS 10/0.4[kV] Pasoma Lagjja Hyseni (Kodi:73000003033)

NS 10/0.4[kV] Banjska 1 (Kodi:73000003010)

NS 10/0.4[kV] Tërllabuq (Kodi:73000003017)

NS 10/0.4[kV] Smrekonicë (Kodi:73000003027)

NS 10/0.4[kV] AL STONE-GURËTHYES (Kodi:73000003016)

NS 10/0.4[kV] Gurebardhi (Kodi:73000003020)

Vendet: Dobërllukë, Smrekonicë, Pasomë, Tarrlabuq, lagjja Avdiu, Lagjja Ahmeti-Haxhiu, Bajska dhe  Idrizi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, pastrimi i trasesë 10 kV  në  Smrekonicë ( preja  e plepave  ) nga  firma e kontraktuar  nga Komuna e Vushtrrisë.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

NS 35/10[kV] Gjakovë I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Cermjani  në SSH Cërmjan nga ora 08:00 deri 17:00

NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension:

NS 10/0.4[kV]  Zhabel-2     (Kodi:80080012034)

NS 10/0.4[kV]  IPKO     (Kodi:80080012036)

NS 10/0.4[kV] Rashkoc 2     (Kodi:80080012038)

NS 10/0.4[kV] Grgoci 1      (Kodi:80080012308)

NS 10/0.4[kV] Gergoci 2      (Kodi:80080012309)

NS 10/0.4[kV] Zhabel plak     (Kodi:80080012310)

NS 10/0.4[kV]  Zhabel-1    (Kodi:80080012311)

NS 10/0.4[kV] Bardhaniq    (Kodi:80080012313)

NS 10/0.4[kV] Bare e madhe       (Kodi:80080012314)

NS 10/0.4[kV] Shqiponjë 1      (Kodi:80080012315)

NS 10/0.4[kV] Shqiponjë 2     (Kodi:80080012316)

NS 10/0.4[kV] Krelan 1          (Kodi:80080012317)

NS 10/0.4[kV] Krelan 2        (Kodi:80080012318)

NS 10/0.4[kV] Krelan 3       (Kodi:80080012319)

NS 10/0.4[kV] Krelan 4       (Kodi:80080012504)

Vendet: Zhabel, Rashkoc, Gërgoc, Bardhaniq, Bare e Madhe, Shqiponjë dhe Krelan.

Arsyeja:  Projekte investive, punime në projekte investive Lot 11 Gjakove Feeder 2.

Gjilan

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/10kV  Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Kamenica  (kodi: 62000006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Adem Jashari, Agim Ramadani (një pjesë), Basri Canolli, Fehmi Agani, Iliria (një pjesë), Ismajl Qemajli, Konferenca e Rambujesë (një pjesë), Nëna Terezë, Ramadan Kastrati, Selver Kryeziu (një pjesë), Skënderbeu, Vudro Wilson, Car Llazar (një pjesë), Emin Kryeziu (një pjesë), Haki Efendi Sermaxhaj, Kamenicë, Metush Krasniqi (një pjesë), Muharrem Fejza (një pjesë), Mulla Idriz Gjilani (një pjesë), Qendër, Qendra Tregtare, Sahit Baliq, Vuk Karagjiq (një pjesë), Xhelal Sopi (një pjesë) dhe një pjesë e fshatit Berivojcë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 20kV, sipas zgjidhjes teknike. /Telegrafi/