LAJMI I FUNDIT:

Punimet në rrjet, KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Punimet në rrjet, KEDS: Këto janë vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të premten (27.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Albana e Madhe-Shtëpia e Kulturës (kodi:15018008075) prej orës 10:30 -13:00.

Vendet: Albana e Madhe (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri,  Instalimi i daljes se re 0.4 kV  ne NS 10/0.4 kV Shtëpia e Kulturës Albana.

2.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

LP 10kV Blloku 1 Dardania  (kodi: 19100006)  prej orës 18:00 deri ora 19:00.

Reklama
Reklama

Vendet:  Lagjja “Dardania”- një pjesë, rr. “Iljaz Kodra”,-një pjesë, rr. “Xhemajl Mustafa”-një pjesë, rr. “Enver Gjergjeku”-një pjesë, ndërtesa” e KOSTT-it dhe ndërtesa e ATK-së.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalimi i kabllove nga kthina e BL 1 në kthinën e daljes nr.23 KEDS Ndërtesa.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekollë-Hajkobillë (kodi: 14016004 ) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 35/10 [kV] Prizreni IV  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bajram Curri (kodi: 30033008 ) nga ora 13:00 deri në ora 15:00

Reklama
Reklama

Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi,  Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe për përmirësimin e vërejtjeve të mbetura.

Ferizaj

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 35/10 [kV] Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gotovusha Brodi (kodi: 40044005 ) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovc (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushicë dhe Viqë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar. /Telegrafi/

Në trend Ekonomi

Më shumë
Punime për siguri në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Punime për siguri në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Ekonomi
Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Botë
Kosova ka thëngjill me bollëk, por importon nga jashtë

Kosova ka thëngjill me bollëk, por importon nga jashtë

Ekonomi
Kurti kishte premtuar ulje të çmimit të energjisë elektrike, por ajo sot shtrenjtohet edhe për 15.4 për qind

Kurti kishte premtuar ulje të çmimit të energjisë elektrike, por ajo sot shtrenjtohet edhe për 15.4 për qind

Ekonomi
WSJ: Ekonomia ruse drejt kolapsit, lufta dobësoi të ardhurat dhe frenoi investimet

WSJ: Ekonomia ruse drejt kolapsit, lufta dobësoi të ardhurat dhe frenoi investimet

Botë
ZRRE tregon tre faktorët që ndikuan në ngritjen e çmimit të energjisë elektrike

ZRRE tregon tre faktorët që ndikuan në ngritjen e çmimit të energjisë elektrike

Ekonomi
Kalo në kategori