Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të mërkurën (25.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Reklama

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20[kV] Dalja nr.4   (kodi: 11000075 ) në dy termine prej orës 13:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Një pjesë e rr. Xhemajl Berisha, Rezervari i ujit Batllava në Velani, rr. Ymer Prizereni, Sali Nivica, objekti banesore afër Viva (përballë banesave të bardha), objektet banesore në Rrugën B afër Royal mall, deri te udhëkryqi mes rr. Agim Ramadani (semaforat) – Rruga B.

Reklama
Reklama

Arsyeja: ndërprerje për siguri, fazimi i daljeve nr.4 nga PR 2 dhe PR 7.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20[kV] Dalja nr.4 (kodi: 19000075) në dy termine prej orës 13:00 deri në ora 14:00.

Vendet: rr.Malush Kosova, Ahmet Gashi, Ernest Koliqi, Prekazi, një pjese e objekteve banesore në rr. B nga rrethi tek ViVa e deri te udhëkryqi me rr. Agim Ramadani (semaforët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, fazimi i daljeve nr.4 nga PR 2 dhe PR 7.                             

3.

Nga TS 35/10 kV Fushe Kosova do të ndërprehet:

Reklama

TS 10/0.4 kV Albana e Madhe- Shtëpia e kulturës(kodi:15018008075) prej orës 10:30-14:00.

Vendet: Albana e Madhe (një pjesë).

Reklama

Arsyeja: Ndërprerje për siguri,  instalimi i daljes së re 0.4 kV në NS 10/0.4 kV Shtëpia e Kulturës Albana.

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Blloku i dytë (kodi: 11000002052  ) prej orës 09:00 deri 17:00

Vendet: Rr. Nazim Gafurri – një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i ormanit 0.4kV të trafos.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Reklama

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe Led Light Tehnology-BRRE.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, montimi i kabllos në fshatin Çabiq.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me energji elektrike mbetet Led Light Tehnology-BRRE.

Reklama

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi i konzollave të vjetra, demontimi i izolatorëve të vjetër, montimi i konzollave te reja, montimi i izolatorëve të rinj …

Reklama

2.

NS TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura Terezive (kodi: 81000004) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja: Projekte investive,  ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm dhe ndërrimi i transformatorëve. /Telegrafi/

Reklama