Pas mosmiratimit të dy ligjeve për mandatin e PSP-së dhe për mbrojtjen e dëshmitarëve, PSP-ja e ka përsëritur qëndrimin e saj të mëhershëm, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Lençe Ristoska nga kjo prokurori, ka deklaruar për Tv Nova se ”do ta përsëritim atë që e themi çdoherë, pa atë ligj, mbetemi të pafuqishëm për të punuar në lëndë të caktuara.”/Telegrafi/

Dështojnë ndryshimet e Ligjit për PSP-në dhe për dëshmitarët. Shumica e BDI-së nuk ishte prezente në sallë Dështojnë ndryshimet e Ligjit për PSP-në dhe për dëshmitarët. Shumica e BDI-së nuk ishte prezente në sallë
Kështu votuan deputetët shqiptarë për ”dëshmitarët e mbrojtur” (Dokument) Kështu votuan deputetët shqiptarë për ”dëshmitarët e mbrojtur” (Dokument)