Një çift Peshore-Bricjap mund ta ketë të vështirë për të hequr një marrëdhënie nga toka. Peshorja e sunduar nga Venusi është shenja e partneriteteve në astrologji.

Ata priren ta bëjnë lidhjen qendrën e botës së tyre. Bricjapi, nga ana tjetër, është dhia shumë ambicioze dhe punëtore e zodiakut. Ata priren të japin përparësi karrierës dhe punës mbi gjithçka tjetër në jetën e tyre.

Edhe nëse këto dy shenja të zodiakut kishin një tërheqje të fortë ndaj njëri -tjetrit, bërja e një marrëdhënieje të funksionojë mund të jetë shumë rraskapitëse për secilën prej tyre. Sidoqoftë, ka disa gjëra që këta të dy mund të bëjnë për të përmirësuar lidhjen e tyre.

Përputhshmëria e zodiakut të Peshores dhe Bricjapit ka gjithçka që duhet të dini për këtë çift shenjash të Ajrit dhe Tokës.

“Bricjapi, i sunduar nga Saturni, shpreh rregulla dhe kufizime të rrepta ndërsa Peshorja, e sunduar nga Venusi, shpreh ekuilibrin dhe harmoninë”, thotë Stina Garbis, astrologe. “Ata të dy janë ngulmues për rregullat, por e bëjnë këtë në mënyra të ndryshme – dhe për arsye të ndryshme. Bricjapit i pëlqen të shtyjë rrugën dhe të dëshmojë mënyrën e tyre. Peshorja, nga ana tjetër, dëshiron që të gjithë të luajnë mirë dhe të shoqërohen. Ky çift patjetër mund të luftojë për pushtet dhe të grindet se kush ka të drejtë për gjithçka”.

Në përgjithësi, shenjat e ajrit dhe tokës nuk bëjnë gjithmonë kombinimet më të mira sepse janë të kundërta natyrore. Një shenjë ajri si Peshorja mund të ndihet sikur Bricjapi i mban ndonjëherë, ndërsa Bricjapi tokësor mund ta ketë të vështirë të merret me pavendosmërinë e Peshores. Edhe pse padyshim që do të ketë mjaft sfida për të arritur këto të dyja, kjo mund të jetë një marrëdhënie që çon në rritje për të dy partnerët. /Telegrafi/