Këtë javë, disa përdorues të SHBA-së raportuan se butoni i tyre “Like” kishte ndryshuar nga ngjyra e tij e zakonshme.

Shërbimi në internet i rrjeteve sociale dhe rrjeteve sociale nuk ka thënë publikisht pse, por Newsweek konfirmoi që Facebook ndryshoi butonin për Ditën e Nënës, përcjell Telegrafi.

Butoni i ngjashëm ndryshoi për disa përdorues, duke vërejtur se rrethi i zakonshëm blu me një gisht të bardhë në mes ndryshoi në një lule me petale rozë, dhe gishti i madh i bardhë në qendër të saj.

Ndryshimi është i dukshëm vetëm në SHBA sepse kjo datë festohet në një datë tjetër në vendet e tjera, tha Newsweek.

Sidoqoftë, shumë njerëz kanë komentuar se Facebook tek ata ende nuk e ka shfaqur butonin e ri. /Telegrafi/