Kanë vazhduar protestat kundër vendimit të kryetarit të Maqedonisë Gjorgje Ivanov për të liruar nga përndjekjet penale funksionar shtetëror dhe funksionar nga opozita, njofton Telegrafi Maqedoni.

Protestuesit kanë thyer dritaret e zyrës së kryetarit të shtetit Ivanov, zyrës së ministrisë së drejtësisë, parlamentit dhe kanë gjuajtur qeverinë e Maqedonisë.

Policia ka provuar të ndaloj protestuesit por pa sukses pasi ata kanë thyer disa herë kordonin e policisë.

Protestat u organizuan nga 85 OJQ të cilët bërtasin ”Pa drejtësi s’ka qetësi”.

Ministria e Punëve të Brendshme thotë se janë arrestuar 12 persona dhe është lënduar 1 polic./Telegrafi/

Protesta 135

Protesta 134

Protesta 133

Protesta 132

Protesta 131

Protesta 136